Реакція поляків на рішення ФІФА провести матч збірних України та Польщі без глядачів
Автор avtor Дата 28.09.2013 в 08:20 | Раздел Главное, Сборная Украины, Украина | 1 мнение

Пропонуємо нашим читачам коротку добірку інформації з-за Вісли та кілька коментарів польських вболівальників, виставлених у соцмережах.

Міжнародна Футбольна Федерація Футболу (ФІФА) покарала Україну за расистські вибрики вболівальників закриттям стадіону на матч відбору чемпіонатів світу з Польщею 11 жовтня. Приводом кари є поведінка фанатів під час виграного 9-0 поєдинку з Сан-Маріно.

sport.interia.pl повідомляє: 6 вересня у Львові делегати ФІФА і антирасистської організації FARE (Football Against Racism Europe, яку фінансує Газпром, - О.П.) помітили на трибунах використання піротехнічних матеріалів, банери з расистським змістом та велику футболку з номером 88, який у неонацистів позначає віддачу пошани Гітлеру.

Крім того кількадесят осіб виконувало мавпячі жести на адресу народженого у Бразилії українця Едмара.

ФІФА не тільки закрила стадіон в Харкові на матч з Польщею, але також заборонила Україні розігрування зустрічей до ЧС 2018 на «Львів Арені», на якій дійшло до порушення положень.

Додатково на ФФУ накладено штраф в розмірі 45 тис. швейцарських франків.

Україна, яка чотири дні після зустрічі з біло-червоними виїде до Сан-Марино на матч з останньою командою групи H, займає в таблиці друге місце з 15 пунктами. Стільки само має Чорногорія, а лідером є Англія, яка зібрала на один бал більше. Польща на четвертій позиції з 13 пунктами.

Коментарі читачів:

Daniel Для кого призначений цей карий вирок?! За два тижні перед матчем дізнаюся, що матч відбудеться без вболівальників. Бо так ухвалили злісні люди з ФІФА… за ДВА ТИЖНІ перед матчем??!! Адже це звичайне знущання з таких oсіб, як я! Маю куплені квитки на переїзд до Києва, поїзд з Києва до Харкова та зарезервовані нічліги… Що з цього, коли за квиток на матч отримаю повернення у сумі 80 злотих, а від готелів доведеться відмовитись… 90% коштів це транспорт! Адже не буду робити собі дводенної вилазки до Києва чи Харкова за дешевою горілкою! Якщо так дуже хочете їх покарати, то добийте їх мінусом очок. Наказуючи їм виступати в наступних відбірних матчах поза Україною, а не застосовувати збірної відповідальності, в додатку рикошетом добити поляків!

wilsek — але неправильна кара, адже Гітлер, це національний герой України, визволитель, якого віталось квітами, разом з Бандерою і іншими нацистами.

~каролєк — футбольні вболівальники — упосліджені

~fornalik Волію, щоб зіграли з вболівальниками, але без футболістів.

kkz — … І не базікайте про невинних польських фанів. Якщо Польща краща, то виграє і без них. І так має тепер перевагу. Без глядачів, усе вирішить круглий м’яч.

Однак з канспірАЦІЄЮ bbc — uefa повинні боротися і поляки, і українці. Особливо BBC намагалося зіпсувати, а навіть, відмінити ЄВРО в Польщі-Україні, коли у той же час діялись страшну расистську аферу в Англії, де я мешкаю.


Related posts

SELECTORNEWS

Об -

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site