Динамо — втрачає очки на останній хвилині матчу
Автор cooleba Дата 03.10.2013 в 21:13 | Раздел Главное, Еврокубки, Лига Европы | Мнений 0

Київське «Динамо» у сьогоднішньому матчі втратило очки на останній хвилині матчу проти віденського «Рапіду». Рахунок матчу : 2:2.  Команда відіграла «на ура» першу половину матчу, але в другому таймі, як ми вже звикли, зливає гру. «Динамо» знаходиться в кризі, з якої команда не може вибратись вже як пів року. Що робити далі? Які «відмазки»  на цей раз придумає Олег Блохін? Кого буде звинувачувати? Це питання дуже складне. Я нічого не маю проти тренера киян, але все це вже не смішно. Хоч у «Динамо»  все виходить в першій половині матчу чи в другій, але всю гру, вони ніяк не можуть провести на одному диханні. На мою думку, після сьогоднішнього матчу керівництво киян гарно задумається над ситуацією в цілому, та почне підшукувати не тільки  нового тренера для команди, а й гравців і керівництво. І це, нічим не допоможе команді. Киян потрібно підтримати у дуже непростий момент, а не шукати крайніх. А це, шановні друзі, дуже прикро.

Після втраченої перемоги, «Динамо» залишається на третьому місці, що для столичної команди ганібний результат. Звичайно, бажаємо динамівцям скоріше наладити відносини в команді, вирішити проблеми та все-таки порадувати нас, своїми перемогами в Лізі Європи.

Олександр Кулеба, для 11na11.com


Related posts

SELECTORNEWS

Об -

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site