Водне поло у Дніпропетровську, матчу ЛЄ
Автор cooleba Дата 03.10.2013 в 22:50 | Раздел Главное, Еврокубки, Лига Европы | 2 мнения

Нещодавно закінчився матч у Дніпропетровську між командами : «Дніпро» — «Фіорентина». Погода зіпсувала увесь матч командам. Сьогоднішнє поле нагадувало «водне поло», у якому гравці буквально плавали. Ні на яку техніку команди не розраховували, на швидкісну гру також. Одна надія була тільки на силову боротьбу. І, напевно, не в одного мене відбулося якесь дежавю. Весь сценарій матчу нагадував поєдинок 1/16 фіналу Ліги Європи у Швейцарії, в якому «Дніпро» поступився «Базелю» саме при такому розкладі.

Сьогоднішній матч «Дніпро» програв з рахунком 1:2. Голи забивали : Селезньов 57 (пен.) — Родрігез  53 (пен.), Амброзіні 73. Як ми бачимо, команди забивали не тільки з гри, але й два м’ячі з пенальті. На 87 хвилині навіть вилучили гравця Фіорентини — Пізарро. На полі було багато крові, команди билися за кожний клаптик поля. Бойко показав — хто на воротах справжній батько. Федецький з Мазухом гарно продемонстрували, як треба грати в захисті. Коноплянка усю гру тягав на швидкості захисників «фіалок». Зозуля та Селезньов просто розривалися у боротьбі за м’яч. Окремо хотів би висловити подяку нашому капітанові, який хоч і привіз пенальті в наші ворота, але заробив його і для нас.  Характеристика матчу показує, що «Дніпро» нічим не поступився команді з Італії. Та фортуна на цей раз була не нашій стороні. А взагалі, сьогоднішній день, я не назвав би щасливим та вдалим для українських команд. Адже київське «Динамо» втратило очки на останній хвилині, «Чорноморець» програв у Голандії. Не щастить та й годі.

Щиро сподіваюся, що ці результати не засмутили вболівальників та самих гравців дніпрян. Я пишаюся грою наших хлопців, які віддали усі сили задля вдалого результату. Ми ще покажемо Європі, «що ми браття козацького роду». Слава Україні та українським командам.

Олександр Кулеба, для 11na11.com


Related posts

SELECTORNEWS

Об -

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site