Дніпро — Металіст. Прогнози
Автор cooleba Дата 04.10.2013 в 13:54 | Раздел Главное, Премьер-Лига, Украина | 2 мнения

Екс-футболісти «Дніпра» та «Металіста» дали свій прогноз напередодні очної зустрічі двох лідерів.

  • Денис Андрієнко (екс-захисник «Дніпра») :  »Думаю, що по своїй популярності цей матч не буде поступатися грі «Дніпра» з «Фіорентиною», але саме поєдинок в Лізі Європи може завадити господарям добитися максимального результата в найпринциповішій зустрічі. По організації гри, обидві команди можуть дати фору будь-якій команді, в складі суперників виступає немало кваліфікованих виконавців, спроможних вирішити долю поєдинка. Втім, сильно ризикувати ніхто, напевне, не буде, тому і ставлю на нічию 1:1, яка повинна всіх влаштувати».
  • Євген Назаров (екс-півзахисник «Металіста»). «Впевнений, в цьому матчі багато голів не буде, навіть не дивлячись на те,що обидві команди проповідують атакувальний стиль гри, полюблять та вміють забивати. Атака атакою, але на першому місці в такому поєдинку завжди буде стояти результат, тому не можна виключати того, що суперники будуть діяти обережно, з оглядкою на власні тили. Можливо, вони будуть навіть надто закриватися. Втім, сценарій розвитку подій на полі може залежити від багатьох факторів. Як говориться, все покаже сама гра. Мені здається, що результат матча вирішить один-єдиний забитий м’яч. І я вірю, що його автором стане хтось із футболістів «Металіста». Ставлю на перемогу команди Маркевича — 0:1″.

Осьо такими були прогнози від екс-гравців команд. Чекаємо непередбаченої та інтригуючої гри між лідерами чемпіонату. Якою вона буде? Побачимо вже в неділю, о 19:30 в Дніпропетровську.

P.S. : сподіваюсь, що поле на той час вже повернеться до своєї форми. Але ж ми не хочемо, щоб із-за футбольного газону центральний матч перетворився на гру, якоїсь другої ліги.

Олександр Кулеба, для 11na11.com


Related posts

SELECTORNEWS

Об -

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site