Маразм ФІФА — і Україна — Польща без глядачів
Автор cooleba Дата 27.09.2013 в 22:33 | Раздел Главное, Сборная Украины | 1 мнение

На минулому тижні, в інтернеті з'явилася..На минулому тижні, в інтернеті з’явилася інформація про те, наче ФІФА завела справу проти України. Причиною цього слугувало розмахування на «Арена Львів» прапорів УПА, банерів Бандери та Шухевича. ФІФА вважає, що це є пропагандою фашизму. На мій погляд, це просто смішно. УПА, ОУН — організації, які боролися за незалежність України, за вільний народ. Боротьба велася з одного боку проти фашиських загарбників, з іншого — проти тоталітарного режиму комунізму. Тобто, Україна опинилася в оточенні двох «ворожих» сил. Звинувачувати Україну в тому, що вона не забуває своїх героїв, пам’ятає подвиги наших пращурів — це маразм.

Згодом, з’являється інформація, що на матчі з Сан-Марино трибуни проявляли расистські вигуки на адресу гравця збірної України Едмара. Після цього, Едмар дав інтерв’ю, що на матчі нічого подібного не було, і глядачі навіть підтримували його. Гравець Металіста написав лист до ФІФА, де відхилив усі звинувачення на адресу збірної. Знову ж таки, на Україну вішають взяті, не зрозуміло звідки, звинувачення.

І ось сьогодні виявляється, що «вельмишановне» ФІФА,  покарало нашу збірну за поведінку вболівальників під час матчу відбору чемпіонату світу проти Сан-Марино у Львові. Причина всього цього, як на мене, не те що смішна та маразматична, а навіть несподівана. ФІФА робить усі ці штрафи та дискваліфікації, лише  за використання на стадіоні піротехніки під час матчу. Після цього, стало відомо, що наступний матч проти Польщі, Україна зіграє при порожніх трибунах. Нагадаємо, що Польща відстає від нас на 2 очка, і цей матч є одним з найважливіших у кваліфікаційному раунді. На щастя, ФІФА вистачило розуму не зняти з нашої команди 3 очка. Крім того, наша федерація футболу оштрафована на 45 тисяч франків, а Арену Львів дискваліфікували на відбірні матчі нашої збірної до 2018 року.

Ви розумієте, я не хочу нічого говорити поганого про ФІФА, їхні дії та поведінку. Але мені здається, що  вони просто хочуть завалити нашу збірну.А чи не здається вам, що нас пригнічують, забираючи шанс на вихід з групи, та позбавляючи заслуженої путівки на мундіаль до Бразилії? Всі їхні дії — це марення. Усі футбольні фани Англії, Франції, Німеччини, Італії — використовують піротехніку, і  про ніяке покарання мова не йде, тут же — все навпаки. Просто немає до чого вчепитися. Чого чекати від ФІФА після наступного матчу проти Польщі : неякісного газону, вживання допінгу гравцями нашої збірної? Чи просто кажучи : «А давайте знову щось «нариємо» на збірну України».

Саме за ці дії, виписали штраф та дискваліфікували стадіон у Львові :

 Щиро сподіваюся, що ФФУ приймуть міри щодо цього, та відправлять апеляційного листа до суду. Слава Україні.

Олександр Кулеба, для  11na11.com


Related posts

SELECTORNEWS

Об -

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site