Дніпро — Пандурій. Ротації Рамоса і засніжений Дніпропетровськ (ВІДЕО)
Автор cooleba Дата 29.11.2013 в 09:39 | Раздел Видео, Главное, Лига Европы | 1 мнение

«Дніпро» став єдиним з українських клубів у єврокубках , хто за два тури до кінця групового етапу вже вирішив всі свої турнірні завдання. Головна ціль дніпропетровців на сьогодні — поборотися за першу сходинку з потужною «Фіорентиною». Дехто з команд України тільки боротиметься за вихід з групи ЛЄ, адже «Динамо» та «Чорноморець» гратимуть свій «матч смерті» 12 грудня. За дві години до старту гри в Дніпропетровську пішов мокрий сніг. Що й казати, якесь природне прокляття переслідує «Дніпро» в цьому році! Згадаймо, що було з «Фіорентиною», з «Пасуш де Феррейра», і ось — третій суперник. Як би там не було, а футбольне поле стало дуже важким, проте не таким сильно важким, як це було у вище зазначених матчах. Незважаючи на це, команди грари досить активно. Якщо спочатку ініціативу перехопили дніпряни упродовж 10 хвилин не виходячи з поля суперника, то згодом і румуни почали включати свої фланги та щось створювати у воріт Бойка. На 12-й хвилині вдалося організувати швидкий гол. Кобахідзе прострілив з лівого флангу, Зозуля грудьми скинув під удар Калиничу, і хорват з кількох метрів буквально увігнав м’яч у сітку — 1:0. М’яч летів по центру воріт, однак воротар не зумів допомогти своїй команді. Забивши дніпряни продовжували пресенгувати супротивнків.Але, вже на 20-й хвилині румуни отримали шанс на гол. Можна сказати, що дніпропетровці створили цей момент самі собі. Мандзюк непорозумівся з Бойком, і Адмір Андровіч головою переправляв м’яч у пусті ворота. М’яч пролетів над попередченою. Це був єдиний момент у першому таймі від «Пандурія»,  а от дніпряни мали повну перевагу, які могли вже до перерви вирішити результат матчу на свою користь, але відзначилися лише мінімальною перевагою. Перший тайм закінчився.

На другий тайм команда з Дніпропетровська вийшла знову дещо в оновленому складі. Рамос не перестає давати шанс молодим талантам та гравцям з дубля. На 56-ій хвилині «Дніпру» вдалося подвоїти перевагу. Калініч своєю передачею вивів Зозулю один на один з воротарем . Форвард збірної України поклав на лопатки кіпера і послав м’яч у ближній кут — 2:0. Нарешті Роман зміг використати вихід віч на віч й реалізувати момент. Отримавши солідну перевагу , Хуанде Рамос зважився на черговий експеримент: випустив на поле Шахова і ще одного абсолютного дебютанта основи — центрального бека Олександра Сватка . Саме з його виходом і хитрістю , проявленої нападаючим «Пандурія» Адровіч в єдиноборстві з молодим захисником, заробив пенальті. Адрович і Сваток тримали один одного , в результаті чого форвард впав в нашій штрафній площі і рефері купився на це «мистецтво», призначивши пенальті. Ерік влучив в правий вугол, Бойко тягнувся, але не дістав підступний м’яч. Рахунок — 2:1. Забивши гол, гравці румунського клубу відчули себе господарями поля, і почали створювати моменти. Але нічого завдати воротам Бойко не могли. А ось, «Дніпро» зміг. Розігравши кутовий, дніпряни забили. Зозуля поборовся у штрафному суперника і виграв м’яч для Шахова, той продавив захисника і точно послав м’яч повз воротаря гостей у дальній кут — 3:1. Здавалося, що ще могли зробити дніпряни? А вони змогли. На 89-ій хвилині Близніченко протягнув м’яч до воріт румунів, відпасував на Кобахідзе, той на Зозулю, а Роман — на Кравченко. Сергій набіг і гарматним ударом буквально вколотив м’яч у дальній верхній кут — 4:0. Робота виконана.

Рамос знову домігся перемоги, навіть виконуючи ротації в Лізі Європи. Браво. На цей раз, погода не завадила дніпропетровцям виграти свій домашній матч, як це було проти «Фіорентини», яка до речі, зіграла в нічию з португальцями. І матч у Флоренції буде за перше місце. Бажаємо успіху «Дніпру» в Італії, та в чемпіонаті України. Сподіваємося, команда переможе «фіалок» і як в минулому розіграші вийде з першого місця.

Олександр Кулеба, для 11na11.com


Related posts

SELECTORNEWS

Об -

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site