Капітуляція Дніпра, акторські здібності Девіча та вилучення Рамоса (ВІДЕО)
Автор cooleba Дата 04.12.2013 в 22:38 | Раздел Видео, Главное, Украина | 2 мнения

Сьогодні у Дніпропетровську відбулося довгоочікуване догравання 2-го тайму між командами «Дніпро» — «Металіст». Протистояння, яке за своєю напругою стало найбільшим в українській Прем’єр Лізі. До речі, це найдовше догравання перерваної гри у світовій практиці. Досі найдовшими догравання були відразу три матчі, які продовжилися, через 23 дні. Це: «Бетіс» — «Реал» (Мадрид), «Болонья» — «Рома» і «Реал» (Мадрид) — «Реал» (Сосьєдад). Після зборів та палких обговорювань, командам все-таки дозволили дограти 2-ий тайм, попри регламент. Як це було? Зараз спробуємо розібратися.

Отож, щодо складу команд, то зміни відбулися як у однієї команди, так і в іншої.

«Дніпро»: Бойко, Мандзюк, Дуглас, Чеберячко, Федецький, Канкава, Коноплянка, Селезньов, Зозуля, Ротань, Матеус

«Металіст»: Горяінов, Ксьонз, Папа, Моледо, Азеведо, Едмар, Діего Соуза, Бланко, Гомес, Соса, Девіч

Як ми бачимо, у «Металіста» всього одна заміна, і це воротар — Горяінов. А от у дніпропетровців було дещо більше. Замість травмованих Мазуха та Стрініча, на поле вийшли Дуглас та Федецький. Другий тайм почався дещо стриманим та на одному подиху. А от ближче до 15 хвилини, харків’яни перехопили ініціативу, яка продовжилася до самого кінця матчу. Відчуваючи, що середину поля команда дніпрян програє, Хуанде Рамос вирішує зробити заміну. Замість нападника Селезньова, на поле вийшов бразилець Джуліано. І звісно, відбулася традиційна перестановка й зміна тактики. Але навіть це не допомогло зміцнити центр поля. «Дніпро» не міг створити ні моменту, ні контроль м’яча. А ось, на 75 хвилині трапилася кумедна ситуація. Спокійний Рамос, після того, як м’яч вийшов в аут ,забрав його до своїх рук. Дієго Соуза вирішив відібрати круглого у тренера силою , а Рамос баскетбольним пасом за спину відкинув м’яч в сторону. На захист тренера встав Ротань , але харків’янин відштовхнув і Руслана , який впав на газон. Арбітр мав повне право видаляти бразильця , але Анатолій Жабченко вирішує , що награв хавбек тільки на гірчичник . Водночас , наставник « Дніпра» віддаляється на трибуни.

І відразу після цього, «Металіст» забиває. Вийшовший на заміну Марлос відмінною розрізною передачею вивів 1 на 1 з Бойком Девіча і кращий бомбардир харків’ян свій шанс використав, в дотик переправивши м’яч у кут воріт — 2:2.
І після голу, Девіч як на кастинг до голівудського фільму прийшов. То у нього нога заболить, то від легкого дотику від Федецького перекричав увесь стадіон, то не витримав удару Коноплянки після штрафного. Все закінчилося вивезенням Марко з поля на «машині». Тільки під самий кінець матчу, «Дніпро» вирішив провести штурм воріт Горяінова. Але, серія кутових ударів не призвели ні до чого.

Отож, матч так і закінчився з рахунком 2:2, після двомісячної паузи. «Металіст» повністю переграв команду з Дніпропетровська, яка, на жаль, повністю «капітувала».

Олександр Кулеба, для 11na11.com


Related posts

SELECTORNEWS

Об -

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site