Шахтар і Динамо отримають премії за ЧС-2014
Автор avtor Дата 05.12.2013 в 22:34 | Раздел Главное, Премьер-Лига, Украина | 1 мнение

Клубам, що відпускають гравців до Бразилії на літо 2014-го, дістанеться непогане відшкодування — 70 мільйонів доларів на всіх.

Про це повідомив генеральний секретар ФІФА Жером Вальке. Дивіденди за гарну підготовку футболістів отримають і деякі українські команди.

Збірна України за ЧС-2014, на жаль. спостерігатиме з боку, але є багато футболістів, які виступають у нашому чемпіонаті. За господарів Мундіалю зіграє Бернард («Шахтар»), а на одне з решти трьох місць у заявці претендує його одноклубник Фернандо. На поїздку до Бразилії у складі іншого фаворита ЧС- 2014 — збірної Аргентини — з великими шансами претендує Хосе Соса з «Металіста».

Найбільшу кількість представників українських клубів може делегувати до Бразилії збірна Хорватії — 6 (Срна і Едуардо з «Шахтаря», Стрініч і Калініч з «Дніпра», Віда і Вукоєвіч з «Динамо»). За Нігерію мають шанси зіграти Ідейє та Аруна з «Динамо», Бабатунде з «Волині», за Гану — Інкум, що належить «Дніпру». Основний гравець збірної Нідерландів — Ленс, Португалії — Мігел Велозу (обидва «Динамо»), Швейцарії — Мехмеді (оренда з «Динамо» у «Фрайбурзі»), в розширеному списку національної команди Франції — Тремулінас («Динамо»), Боснії — Шуніч («Зоря»).

Вести


Related posts

SELECTORNEWS

Об -

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site