Дніпро — все та ж стара історія
Автор cooleba Дата 04.11.2013 в 16:44 | Раздел Главное, Украина, Чтиво | Мнений 0

Вчорашня гра підопічних Рамоса проти донецького «Металурга», була дуже важливою для дніпропетровської команди. «Шахтар» програв у Луцьку, «Металіст» зіграв в нічию у Полтаві, Луганськ виявився непереможним для київського «Динамо», до того ж й «Карпати» забрали очки у «Чорноморця». Усі лідери чемпіонату втратили очки. Не захотів залишати лідерам української Премє’р Ліги статус «невдахи» й «Дніпро». Команді нічого не залишалося, як тільки перемагати, щоб вийти на чисте перше місце ( якщо враховувати перемогу над «Металістом» ). Але, як трапляється останнім часом, «Дніпро» виграє перший тайм, а другий зливає. Ця стара історія продовжується вже багато років. Що з командою трапляється після першої половини гри — не зрозуміло. Команда дійсно, виглядає так, ніби зливається. «Дніпро» чудово розпочинає черговий чемпіонат, входить до трійки лідерів — а 2 сезон, показує непереконливу гру, нестійкий захист, нереалізацію моментів.

В минулому місяці, Хуанде Рамос відповів на запитання журналіста про перемогу в чемпіонаті. Цитуємо відповідь тренера дніпропетровців :

«Тут, нереально стати чемпіоном — ще до початку чемпіоната ти вже знаєш, хто, і на яких місцях його закінчить» .

До цього, Рамос заявляв, щоб виграти чемпіонат, потрібно подолати багато підводних течій.  Після цих слів тренера «Дніпра», злополучні «підводні течії» почали пробуджуватися. Вимкнення світла на Дніпро-Арені, неможлива посадка в Одесі, після чотирьох спроб приземлитися — речі, які дійсно заважають команді Рамоса дістатися верхівки чемпіоната. Хоч ситуація з «вимкнення світла» вийшла «Дніпрові» на легку руку, то ситуація з кубковим матчем загрожує технічною поразкою. Але, чи можна  вважати, що це є підводні течії? В обох випадках винні самі дніпропетровці. «Гарна» передача напруги, та «супер-літак». Тільки команда починає показувати гарний футбол, речі, які, ніяк не пов’язані з футболом, дійсно заводять «Дніпро» в мінуса.

Тому, як боротися з такими речами, і хто в цьому винен — не зрозуміло. Але, бажаємо «Дніпру» більше не мати справу з форс-мажорами, також перемог на останніх хвилинах, на яких ніяк не вдається забити і виграти матч, та гарно закінчити другу половину українського чемпіоната, на яку дніпряни все-таки заслужили.

Олександр Кулеба, для 11na11.com


Related posts

SELECTORNEWS

Об -

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site