На матч з Францією, схоже, не піде ніхто
Автор avtor Дата 25.10.2013 в 13:53 | Раздел Главное, Премьер-Лига, Сборная Украины, Украина | 2 мнения

Вчора розпочався продаж квитків на першу гру раунду плей-офф відбору до Чемпіонату світу в Бразилії. І вчора таки це помпезне дійство… завершилось!

Федерація урочисто заявила, що не допустить цього разу бариг до корита і всі квиточки на зустріч з жабоїдами (ціною від 40 до 250 грн) продаватиме через сайт УФІ. А всі тікети, що не будуть продані, надійдуть у каси 8 листопада (тобто по логіці у каси б взагалі не мало нічого надійти).

Однак, не тут-то було! ФФУ, яка славиться постійним здирництвом з клубів УПЛ, першої та другої ліг, не удостоїлась купили більше гігабайтів на хостингу, встановити трішечки потужніші сервери, аби сайт витримував наватаження відвідувачів. Як наслідок, сайтик прогнозовано обвалився, і квитки вдалось наразі купити одиницям.

33434.jpg

Як показує досвід, в подібних випадках, сайт УФІ не піднімається дуже довго, а потім, коли стає доступним, вмить купа квитків кудись зникають і під стадіонами з’являються бариги з масою таких бажаних квиточків в руках. То чи не задумана наперед ця акція і чи сама УФІ як дочірня структура Федерації не співпрацює з баригами? Підозра така має право на життя.

Тим часом, тисячі вболівальників та ультрас тримають палець на клавіші F5 в очікуванні, що сайт нарешті оживе. Такий от доступний у нас футбол…

http://bfootball.com.ua/


Related posts

SELECTORNEWS

Об -

Комментарии:
Комментраиев 3
Ваше мнение
  1. Max:

    Сервіс працює дуже кепсько, якщо взагалі припустиме слово «працює». Але вихід із ситуації є: при переході на сайт у адресі замість http://ufi.com.ua/… треба прописувати https://ufi.com.ua/… — тоді є непогані шанси, що сервісом скористатися все ж вдасться, але все одно не без нервів. Кваптеся, квитки вже розмітають, і заздалегідь активуйте на своїх банківських картках опцію сплати через інтернет або ж готуйтеся прогулятися до терміналу — сплатити замовлення треба протягом 24 годин. Також ще одне «мудре» рішення від УФІ: квитки можна буде забрати за паспортом у касах НСК з 11.11 по 15.11, і нікому не цікаво, що то робочі дні. Успіхів усім. Вперед, Україно!

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site