Франція, яка не зможе
Автор cooleba Дата 21.10.2013 в 16:32 | Раздел Главное, Украина, Чтиво | 2 мнения

Радість від того, що Україна все-таки потрапила в посів на жеребкуванні європейського раунду плей-офф відбору до чемпіонату світу в Бразилії, розвіялася сьогодні в Цюриху. З усіх суперників, які могли потрапити команді Михайла Фоменка, Україні дістався найбільш іменитий і складний. Незважаючи на те, що збірна Франції не відноситься до числа найбільш стабільних команд за останні роки, світову еліту уявити без неї неможливо. Ну,а що робити? Налаштовуватися і грати. Ніхто не хотів цього суперника, але так вийшло, такий жереб. Франція — сильна і забивна команда. Наші хлопці розуміють, з ким їм належить грати. Особливо в Києві їх треба обігравати. Все залежить від концентрації та налаштованості нашої збірної. Не можна сказати, що Франція такий вже й непрохідний суперник. Так, звичайно, такі гравці як: Рібері, Бензема, Кабай, Насрі, Менез, Жиру, Матуді, Дебюши, Погба — серйозні гравці, які грають в серйозних чемпіонатах. Так, їх треба остерігатися, але вважати їх кращими від нас — смішно. Те, що французи недооцінюють нашу збірну, видно з цього коментаря Кабая :

«Виграти в України напевно трохи легше, ніж у трьох інших можливих збірних. Втім, якщо ми хочемо вийти на Чемпіонат світу, нам доведеться перемагати в кожному разі. Це і є наша мета. Якщо ми підійдемо до матчів з українцями так само серйозно, як в останніх двох матчах, у нас є хороші шанси поїхати до Бразилії «.

Чи не здається вам, що цей коментар пригнічує нашу гордість? Так, я згодний, що Португалія зараз краща від нас. Але ж як наша збірна може бути слабішою за хорватів чи греків?

Коментарі головних тренерів збірниих, щодо жеребкування:

 Михайло Фоменко — тренер збірної України :

«Потрібно готуватися до цього суперника і не думати про те, як було б, якби нам попався хтось інший. Будемо збирати інформацію, вивчати суперника, його сильні і слабкі сторони. Хто зазвичай боїться — той не виграє, в будь-якому виді спорту. Так що боятися, я думаю, не варто
«.

Дідьє Дешам — тренер збірної Франції :

- Це хороший жереб , втім , в будь-якому випадку нас чекають складні матчі . Україна — важкий суперник , нам доведеться провести два непростих поєдинки . В українців — хороша команда , так що легко не буде. Мені здається , що ця збірна давно не програвала , провела дуже якісну кваліфікаційну кампанію. Однак ми зробимо все можливе , щоб потрапити у фінальний турнір у Бразилії.

Звичайно ж , важливий фактор , де ти проводиш перший і другий матч . Те , що гру-відповідь ми приймемо вдома , це плюс. Але подивимося для початку , як закінчиться зустріч в Україні . Потрібно , щоб у нас залишався шанс у повторній грі. Ми поважаємо свого суперника і готуємося до протистояння з ним.

Франція, яка не зможе — Україна, яка переможе. Саме таке гасло, промовляють наші вболівальники після жеребкування. Бажаємо успіху нашим хлопцям у тяжкій грі проти французів.

Нагадаємо, що  матчі відбудуться 15 листопада на Україні і 19-го — у Франції.

Олександр Кулеба, для 11na11.com


Related posts

SELECTORNEWS

Об -

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site