Арсенал К – хто на вихід?!
Автор vadimsmila Дата 08.12.2012 в 22:16 | Раздел Главное, Премьер-Лига, Украина | 2 мнения

 

Фінансовий стан клубу серйозно похитнувся. В результаті цього команду миттєво покинули головний тренер та виконавчий директор. Черга за футболістами, які мають відреагувати на даний стан речей невідкладно. Їхні агенти напевно вже розіслали факси в добрячу половину клубів УПЛ. Тай команді в такій ситуації потрібно позбавитися дорогих контрактників та підшукати інших – дешевших. Отже розпродаж відкрито!

п

 

Почнемо з воротарів. В команді основних двоє Паньків та Боровик. І якщо Боровик останнім часом перебуває в затінку, то Паньків має за плечима відмінний минулий сезон та аналогічно половину нинішнього . Тому Юрій і має найбільші шанси на достроковий випуск! Претенденти це всі команди УПЛ включно до 4-5 місць. Металісту з його старожилами чудово підійшов би.

 

Далі захисники. Володимира Польового хочуть бачити у Дніпрі. Тому і без форс-мажорних обставин в стані канонірів, цей футболіст потенційно може покинути останніх. Далі черга за легіонерами. Вони ж бо звикли до вишуканих умов! Тому коли в Києві похолодає не тільки на вулиці а у бюджеті Арсеналу, і в кишенях почне гуляти вітер…цей же вітер змете і їх. Фабио Дос Сантос, Вели Лампи, Рафаэль Сантос, Эрик Матуку, Янко Симович.

Півзахисники. Тут цікавіше. Назад у Дніпро може повернутися Женя Шахов. Навіть тому, що Дніпру по весні буде тяжкий відрізок сезону і свіжа кров потрібна. Максимов теж не має залишитися без роботи та належної зарплати, футболіст ще досить молодий та вправний. Міколюнас та Флореску хоч і легіонери, але показали себе тільки з найкращої сторони та підсилили команду. Тому таким футболістам нічого переживати за подальше працевлаштування. Валяєв може навіть і команди першої ліги підсилити, догравати так би мовити. Всі інші, як складуться обставини.

Нападники. А тут найцікавіше. Ще та компанія підібралась. Одразу двоє колишніх найкращих бомбардирів нашого чемпу та один чемпіонату Румунії. Двоє перспективних молодиків з Грузії та Гани відповідно. Та один колишній збірник за прізвиськом «український Руні». Макс Шацьких в зв’язку із віком може повісити бутси на цвях в кінці сезону. Домінік Адія в оренді тому можливо повернеться в Мілан. А всі інші хлопці можуть розійтися, як гарячі пиріжечки на пероні!

Звісно не хочеться втрачати такого середняка УПЛ. Але життя диктує свої умови, а фінанси грають вирішальну роль у футболі також! Удачі київським канонірам. Наразі це все.

Галущенко Вадим для http://11na11.com/

 

 


Related posts

SELECTORNEWS

Об -

Комментарии:
Комментраиев 4
Ваше мнение
  1. vadimsmila:

    ні пару Ковпак-Гоменюк в Чорноморець(у Львові маловаті зп)Кобу звісно на підвищення, але дещо він не стабільний! І Паньків шоб прилаштувався у гарній команді типу Металіста!!

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site