Аспекти Івана у Дніпропетровську
Автор duzivan Дата 25.11.2012 в 17:26 | Раздел Главное, Еврокубки, Лига Европы | 2 мнения

Ось давно не розповідалось докладно про Дніпро, та про його супер – наставника сеньора Рамоса. Якось при одній розмові мені казали, що Ваня Рамосенко допоможе Дніпрянам, одразу я не зрозумів репліки. Повне його ім’я — Хуа́н де ла Крус Ра́мос Ка́но.
А Хуанз ісп. Іван.
Отож таким чином, можно й сказати, що він тут вже сприймається як свій, і не дарма. Після минулих років ніхто вже не сприймав Дніпропетровську команду, за щось серйозне та дійсно сильне у Українському футболі.

Я вам пропоную поглянути на головні аспекти команди Хуанде Рамоса, тобто – Дніпропетровського Дніпра.

1. Для того, щоб щось побудувати – треба час.
З цим кожен погодиться, проте нашому народу потрібно дати все й одразу. Тому, містеру Івану (так я його далі буду називати), процес будівництва дався дуже тяжко, багато хто вже хотів відіслати Ентренадоре – додому. Час йшов, і ось вже у минулому сезоні ми могли вже побачити той малюнок гри, котрий він будував у Севільї.

2. Мікроклімат – понад усе.
Мікроклімат, це взагалі святе діло у футболі, бо без нього про зіграність команди – навіть і думати страшнувато. Раніше команда була у якомусь сенсі замкнута та відлюдкувата, а зараз усі находять сили відповісти на питання, хоч яка б ситуація не була, і про це можна сказати – що це справжня команда.

3.Грамотні трансфери
Ну як сучасний футбол без трансферів? Як пан Іван оселився у Дніпропетровську, усі одразу думали, що до Дніпра поїдуть зірки-іспанці, чи гравці які грають провідну роль у Іспанській прімері. Проте, хоч тренер і іменитий, до України не усі схотіли їхати. А хто поїхав не прогадав, бо Джуліано здобув феноменальну форму, за що й потрапляє до «Пентакампеонів». І дійсно, хоч у Дніпрі провідна роль належить Українцям, іноземці тут не відпочивають, як виключення Алсідес, Інкум та Боатенг, но це інша історія.

4.Розумний тактик
Так, пан Іван дуже тактично підкований «ентренадоре», усі критикували гру Дніпра у одного форварда, але навпроти критики, Іван знайшов альтернативу він почав активно використовувати фланги півзахисту, що часто неможливо зрозуміти чи то фланговий півзахисник, чи то форвард?
Але, це лише робить свою справу – Потрібний рахунок для команди з Дніпропетровська.

Ось, таким чином ми підвели декілька фактів виграшної праці «ентренадоре» Дніпропетровського Дніпра. І бажаємо, щоб його робота дійсно зробила свій вклад в історію футбольних звершень України і Дніпропетровська взагалом.

Розкладав аспекти по-полицям, журналіст порталу 11на11.ком – Іван Дузь.


Related posts

SELECTORNEWS

Об -

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site