Концепція ДИНАМО!
Автор vadimsmila Дата 08.12.2012 в 12:03 | Раздел Главное, Премьер-Лига, Украина | Мнений 0

тім

Кожен рік ми закінчуємо і починаємо з того, що щось в Динамо йде не так, не ті гравці, тренери, керівництво, скаути і т.д. Фанати то кричать геть тренера, то керівництво, то свої улюблених гравців! Період за періодом відбуваються провали в чемпіонаті, кубку та на Євро арені. Завжди чекаємо на те, що ось зараз команда заграє, виграє всі матчі, вийде з групи ЛЧ, виграє чемпіонат. Але цього знову і знову не трапляється. Все повертається на круги своя. Схоже ми до цього вже звикли. Думається от команда опустилась до самого дна, тепер нас чекає шлях на гору. Наче б то на «-» має бути легше грати , аніж на «+». Відбувається щось незрозуміле, їх постійно лихорадить. Змінюються тренери, купуються гравці під ЛЧ, ставляться задачі – тільки зараз, або ніколи! Це вже певна система. Система поглядів на явища, процеси що кояться з клубом 10 років поспіль. Немає чіткості та послідовності в діях. Хоча ні, дещо можна прослідкувати. От деякі гравці та тренери «викинуть коники», а їх раз за разом сварять та прощають. Останні в свою чергу Божаться не повторювати поганого, але роблять раз за разом. Це що, який дитсадок? В такому віці молоді люди в другу Світову Війну полками керували(тисячами людських життів) не шкодуючи себе! Та це все звичайно ліричний відступ.

ГуСєВ

О Боже, як все це за…

Цього зимового міжсезоння вкотре намічена чистка. Цікаво буде поспостерігати, що з цього вийде. Як саме буде відбуватися цей процес. Чи знову всіх пожаліють та простять, окрім пари невдах , яких дійсно викинуть з клубу?! Хочеться бачити дійсно список гравців, які покинуть команду. Даний список має озвучити офіційно тренер, і тільки. А не так, як це в нас заведено тренер каже одне(якщо дають говорити), спорт.дир. інше, а президент остаточно вирішує кого казни ти, а кого помилувати(виходячи з власних житейських міркувань). Кого вдасться продати – добре, кого ні – або контракт розірвати(якщо це буде прийнятно для клуб з фінансової точки зору), або просимо в дубль! Вже зараз намічається тенденція, що ряди покинуть тільки зовсім безкорисні, а ті, що хоч якось можуть прислужитися будуть і далі мотати строки свої мільйонних контрактів. То один вже з президентом і тренером домовилися про все хороше, то по іншому виявляється пропозицій ніяких немає(а кричали , що були), то третій останні 2 матчі добре зіграв(залишаємо значить!). Так потихеньку-помаленьку список скорочується. Вже й збори не за горами – 10 січня вихід з відпустки. А на зборах можливо хтось проявить себе по іншому, зіграється, покаже на що здатен.

Ніхто не хоче різати по живому та ламати систему. Значить так вигідно всім, або багатьом. І це певна концепція. Концепція Динамо(Київ)!

Галущенко Вадим для http://11na11.com/

 

 


Related posts

SELECTORNEWS

Об -

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site