Повернення Кака, ласкаво просимо..
Автор cooleba Дата 23.10.2013 в 14:36 | Раздел Главное, Чтиво | Мнений 0

У вчорашньому матчі проти іспанської «Барселони» дебютував за свый новий-старий клуб — Рікародо Кака. Прийшовши з мадридського «Реалу», в якому він значно пригальмував свій розвиток як футболіст, бразильська легенда знову повертається на рідний «Сан-Сіро». Теплими оваціями зустрічали кожний дотик до м’яча 31-річного Кака. Приємно усвідомлювати, що гравець складу «россонері» знову грає в основному складі, і може радувати нас своєю грою. Багато експертів, без сумніву, позитивно сприйняли цей трансфер, адже сидіти на лавці запасних у Мадриді, і псувати свою кар’єру й надалі — не було сенсу.


На високому рівні відіграв вчорашній матч проти каталонців Кака. Як не дивно, він виконував не тільки роль атакувального хавбека й плеймейкера, а й також роль захисного руйнівника. У свої немолоді для футболіста роки, так відігравати й носитися із захисту до атаки — дуже гарний показник. Перехоплюючи паси Хаві, читаючи думки Мессі, перекриваючи забіги з флангу Дані Алвеша — знак досвіду, майстерності й професіональності. Розпочинаючи атаки, прибираючи на швидкості захисників, обігруючи суперників — знак легендарності. До всього цього, записав ассист на свій рахунок, віддавши гольовий пас на Робіньйо.

Ось, як охарактеризував гру команди та окремо бразильця, тренер «»Мілану» Аллегрі :

«Хлопці показали хорошу гру. Ми не давали простору» Барселоні «, а самі створювали моменти на контратаках. Ми припустилися лише однієї помилки в захисті і були за неї покарані. Сьогодні ми створили більше моментів, ніж у матчі минулого сезону, який виграли з рахунком 2:0. Ми домоглися хорошого результату, адже ми на два очки випереджаємо «Селтік». Кака провів видатний матч. Він ще раз довів, що є великим гравцем, який працює на команду «.

А також, самий Кака після матчу дав коротке інтерв’ю :

«Атмосфера, яка панувала на стадіоні, дала мені додаткові сили і мотивацію. Ще раз велике спасибі уболівальникам» Мілана «за цей теплий прийом. «Мілан» — мій дім. Мені потрібно було сюди повернутися, щоб знову знайти упевненість в своїх силах. Я багато чого зробив, щоб повернутися сюди, де я відчуваю справжню радість від гри у футбол. Що стосується «Реала» — що зроблено, те зроблено «.

Отже, бажаємо Кака знову набрати оптимальних кондицій та показувати свою гру. І в додаток, відео-огляд зі вчорашньої гри :

Олександр Кулеба, для 11na11.com


Related posts

SELECTORNEWS

Об -

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site