Манчестерське дербі

Манчестер Сіті vs Манчестер Юнайтед

Вражаючий матч відбувся вчора на «Etihad stadium» в Манчестері , де перемогу,без проблем, з рахунком 4:1 дістали МС. Цікаво,що перше своє дербі у 1983 році Сер Алекс Фергюсон також програв,але з рахунком 1:5. На диво, легко та без питань по грі розібралися «міщани» з «червоними дияволами». Після першого тайму рахунок вже був 2:0, та коли після перерви,за 5 хвилин, Де Хеа втащив ще два м’ячі зі своєї сітки, глядачі та вболівальники МЮ були просто пригнічені й вражені від таких подій на полі, та що там казати про вболівальників МЮ — усі фанати та експерти світу були в подиві від того, що відбувається. Отож,перейдемо безпосередньо до самої гри.
Після чудової атаки,яку розпочав Насрі, шикарним ударом з розвороту замкнув передачу з флангу Агуеро. Рахунок на табло : 1:0. І знову,після навісу того ж таки Насрі з кутового, відбулася метушня у штрафного майданчика МЮ, де найспритнішим виявився Яя Туре, зробивши рахунок 2:0. Третій гол прилетів на 50 хвилині матчу. Відіч програв силову боротьбу Негредо, останній прострілив, м’яч знову знайшов Агуеро, який відправив шкіряного до сітки. Після чергових спроб забити, команда Мойеса пропустила швидку контратаку, яку зі своєї половини поля розпочав Хесус Навас. Пройшовши «як на велосипеді» захист, м’яко навісив на ніким не прикритого Саміра Насрі, якому залишалося просто влучити по м’ячу. Так, рахунок став 4:0. МЮ не залишалося нічого, як тільки атакувати. Та на гол престижу гості все-таки напрацювали. Відмінним ударом під перекладену зі штрафного, метрів з 25, поклав Руні.
Отже, заслужену перемогу з великою перевогою отримали Манчестер Сіті, з чим ми їх і поздоровляємо. Після перемоги, МС виходить на 3-ю позицію у своєму чемпіонаті, уступаючи тільки «Тотенгему» та «Ареналу».
Олександр Кулеба, для 11na11.com


Related posts

SELECTORNEWS

Об -

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site