Карлос Тевес не сяде до в’язниці.
Автор Litvyn Дата 03.04.2013 в 17:12 | Раздел Англия, Премьер-Лига | 1 мнение

Карлос Тевес все ж таки уникнув ув’язнення після того, як визнав себе винним у тому, що знаходився за кермом автомобіля, не маючи дійсного посвідчення водія.
Карлітос відбувся 250 годинами громадських робіт, а також забороною керування транспортними засобами строком на шість місяців. Фінансово аргентинець, враховуючи його статки, відбувся легко – 1145 фунтів стерлінгів покриють штрафи і судові витрати.

7 березня Карлос Тевес був спійманий поліцією, після анонімного дзвінка, коли від’їжджав з Чеширського гольф-клубу за кермом Porsche Cayenne.
Оголошуючи вирок, суддя Елізабет Депейрс зазначила: «Містер Тевес, ви повинні розуміти, що ви є зразком для наслідування тисячам, якщо не мільйонам, шанувальників, але ніхто не може стояти вище, ніж від закону. Вам не можна було сідати за кермо. Ми

Карлос Тевес прибув на слухання не в костюмі.

знаємо, що ви шкодуєте про свій вчинок, і зараз дуже важливо зрозуміти чи станеться так, що ви знову опинитесь в суді.»
Тевес, який за майже 7 років свого перебування в Англії так і не вивчив мову Шекспіра і Даніеля Дефо слухав вирок в навушниках в перекладі рідною іспанською мовою.

Суд вислухав Карлітоса, який назвав цей випадок «поганим досвідом» і «хорошим уроком» на все життя.
Аргентинець покаявся і зазначив, що хотів би спокутувати провину перед суспільством, а також висловив готовність працею винагородити терпіння і прихильність суддів.

За матеріалами http://www.telegraph.co.uk
Тарас Литвинчук


Related posts

SELECTORNEWS

Об -

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site