Андрій Шевченко – три дороги . . .
Автор vadimsmila Дата 12.11.2012 в 21:25 | Раздел Главное, Сборная Украины | 2 мнения

Сьогоднішнім днем в ЗМІ та на офіційному сайті ФФУ з’явилася наступна інформація, щодо Андрія Шевченка. Найголовніша звістка – Анатолій Коньков прийняв рішення запросити екс-форварда збірної на посаду головного тренера. Менш приголомшлива, але ще не підтверджена офіційно(учасниками новини) – Андрій може відновити футбольну кар’єру в одному з клубів Канади чи США.

Постає питання, що обере Андрій? Очолить збірну, поїде в Пн. Америку ще трохи пограти чи залишиться в партії та продовжить боротьбу . . .

1 варіант. Анатолій Дмитрович після бурхливого футбольного вік-енду вирішив продовжити радувати цікавими новинами футбольну спільноту України. Порівнюючи нашого Андрія Шевченка з Пепом Гвардіолою керманич ФФУ впустив декілька суттєвих відмінностей: клуб – не збірна(в Барселоні була налагоджена система та гравці відповідного рівня ще до приходу Пепа), Шевченко – не Гвардіола( у першого відсутність тренерського досвіду, м’який характер), Україна – не Іспанія. Іспанія от вже 6 років домінує на світовій арені збираючи міжнародні трофеї, а тренує її тренер із досвідом — Вісенте  Дель Боске (до цього був не менш досвідчений Луіс Арагонес).  

2 варіант. Подорож на батьківщину дружини чи сусідню Канаду виглядає примарно. Проблеми зі здоров’ям  заважали останній сезон виступати за Динамо і ледве не перекреслили мрію зіграти на Євро-2012. Тому їхати щоб передати досвід і бути живою рекламою, напевно, не для легендарного форварда.

Все буде добре…

3 варіант. Мабуть буде партійний з’їзд, чи ще якимось чином буде вирішено питання подальшого продовження діяльності партії та її другого номера списку у ВРУ. Поки що останній варіант спостерігаємо в процесі.

Тож правду матку далі чекаємо від самих винуватців цих новин!

P.S. А від себе хочеться побажати Андрієві Миколайовичу відпочити від усього та приділити ввесь вільний час родині. А далі обдумавши всі варіанти, прямувати по життю . . .

Галущенко Вадим для 11na11.com


Related posts

SELECTORNEWS

Об -

Комментарии:
Комментраиев 5
Ваше мнение
  1. avtor:

    еее, сміла, фото на головній!!!!!

  2. vadimsmila:

    напутав трохи)

  3. vadimsmila:

    Николай Белоногов
    Стосовно третього варіанту — а що може змінити партійний зїзд? І як бажання грати у тій же Канаді може завадити партійні кар’єрі? Зважаючи на реалії українськомї політики — ніяк!

    - та здоровля у нього вже не те(останній сезон у Динамо тому підтвердження). Ну а так звісно, нехай би ще побігав…

    • Николай:

      vadimsmila:
      Я хотів сказати, що партійна робота до бажання грати у футбол ніякого відношення не має. Це можна легко поєднувати — політичні реалії України це підтверджують.

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site