Українська прем’єр-ліга. 11 тур. «Before».
Автор vlad.ox Дата 05.10.2012 в 16:11 | Раздел Главное, Премьер-Лига, Украина | 1 мнение

«Металург» Д — «Кривбас»

19:00. Донецьк, стадіон «Металург»

Арбітр − Костянтин Труханов (Харків)

Донеччани у минулому турі поступилися у виїзному поєдинку проти «Говерли», тому в матчі проти криворіжців вони мають докласти максимум зусиль аби нарешті повернутися до переможної ходи. Керівництво «Металурга» поставило задачу на сезон вийти до єврокубків, проте команда грає дуже не стабільно. Команді Максимова не допоможуть такі гравці:  Мораєш (дискваліфікація), Чечер, Прийма та Шина пропустять поєдинок через пошкодження. А ось команда Тарана підходить до матчу в гарному настрої після розгромної перемоги над іншим «Металургом» — запорізьким. Також головний тренер «Кривбасу» може розраховувати на відсидівшого дискваліфікацію Лобжанідзе, проте не допоможуть гостям Федорів та Федорчук, під питанням участь у грі Бартуловіча та Шершуна. Можна відзначити, що Юрій Максимов виводитиме «Металург» проти своєї колишньої команди.

Прогноз: 2:1.

«Зоря – Карпати»

13:30. Луганськ, стадіон «Авангард»

Арбітр − Анатолій Жабченко (Сімферополь)

Луганчани мінімально поступилися у минулому турі київському «Динамо», проте все ж зуміли попсувати нерви Олегу Блохіну, пропустивши лише на 81 хвилині. Серйозних кадрових проблем у луганчан немає, тому налаштовані лише на перемогу. У львів’ян відбулися кадрові зміни в структурі клубу після того, як Димінський передав вболівальникам керівництво. Так новим віце-президентом ФК «Карпати» став Віктор Вацко (відомий коментатор), спортивним директором клубу тепер являється Михайло Гулордава, також є зміни у тренерському штабі клубу (про це ви можете дізнатися на офіційному сайті львів’ян). Не допоможуть Костову в Луганську: Зенєв, Болохан, Голодюк.

Прогноз: 1:1.

«Іллічівець» − «Чорноморець»

16:00. Маріуполь, стадіон «Іллічівець»

Арбітр − Сергій Лисенчук (Київ)

Маріупольці в чемпіонаті України в останнє перемагали ще на початку вересня, тоді вони й забивали в останнє. Зараз команді Павлова потрібно налаштуватися, адже до них їде прямий конкурент за місце в єврозоні. Тим паче, що одесити непогано виглядали у поєдинку проти «Металісту». В лазареті у «Іллічівця»: Тищенко, Довгий, Невмивака, Емельянов. «Чорноморець» зіграв уже з усіма лідерами чемпіонату і тепер гратиме проти середняків чемпіонату. Роман Григорчук розраховує брати очки по максимуму в цих зустрічах. На руку одеситів грає фактор того, що маріупольці погано грають вдома, проте вони самі ж незадовільно виступають на віїзді. Не зіграє у поєдину дискваліфікований Леонардо.

Прогноз: 0:1

«Арсенал» − «Говерла»

17:30. Київ, стадіон «Динамо» ім. Лобановського»

Арбітр − Юрій Можаровський (Львів)

«Говерла» провела непоганий поєдинок проти донецького «Металурга», здобувши перемогу. Проте те, що ужгородці зможуть відібрати очки у киян – не віриться. «Арсенал» втратив вже купу очок, а в європу хочеться усім. Тому Леонід Кучук має переналоштувати команду на переможний шлях. Завадити цьому може переповнений лазарет: Куанса, Ковпак, Максимов, Лампі, Рафаель. З цих причин коуч «канонірів» не зробив жодної заміни у матчі із «Карпатами».  У «Говерли» до гри повертається нападник Олег Міщенко.

Прогноз: 3:1

«Металург» З − «Волинь»

18:30. Запоріжжя, стадіон «Славутич-Арена»

Арбітр − Євген Арановський (Київ)

Дербі імені Віталія Кварцяного продовжуються. Після поєдинку у Кривому Розі проти своєї колишньої команди, Віталій Володимирович прийматиме команду із рідного міста, рідну команду в якій провів немало років. Зараз аутсайдер прем’єр-ліги знаходиться в критичному стані. Можливо після ймовірної поразки від лучан, керівництво «МЗ» звільнить Кварцяного. Проте для команди Дем’яненка цей поєдинок не буде легким, адже «Волині» не допоможуть дискваліфіковані Іванов та Суботіч (який став новим лідером лучан).

Прогноз: 1:2

«Таврія» − «Ворскла»

15:30. Сімферополь, стадіон «Локомотив»

Арбітр − Віталій Романов (Дніпропетровськ)

Олег Лужний помалу, проте все ж привчає своїх гравців до нової гри. Результат також приходить. Велику ставку кримчани роблять на стандарти, удари Назаренко та Калініченко дають свої плоди. Останній не може пробитися до основного складу команди, чи може Лужний використовує гравця як джокера? Будемо дивитися. Можна відзначити, що кримчани вже давно не пропускали (234 хвилини). А ось полтавчани погано грають на виїзді. Лише одне очко у 4 матчах. Також цей поєдинок буде надзвичайно принциповим, адже саме поразка від «Ворскли» минулої весни не дозволила сімферопольцям вийти до єврокубків. Не допоможе полтавчанам Йован Маркоскі через дискваліфікацію.

Прогноз: 1:0

Анонс до центральних поєдинків 11-го туру шукайте на нашому сайті у день матчу.

Аналізував — Владислав П’янковський, спеціально для 11na11.com


Related posts

Об -

Комментарии:
Комментарий 1
Ваше мнение
  1. avtor:

    владе, у мене прохання, не використовуй логотипи, вони не працюють, люди клікають на фото, на обличчя!

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site