Превью. АПЛ. 7 тур. Субота.
Автор malevi Дата 06.10.2012 в 09:39 | Раздел Англия, Главное | 1 мнение

Арсен Та Джуру!


Манчестер Сіті – Сандерленд

14:45. Етіхад Стедіум. ПТ на каналі «Футбол +»

Після нічиї на цьому ж стадіоні в рамках Ліги Чемпіонів Сіті із шкури лізти, аби реабілітуватися перед рідними вболівальниками. Проте це буде дуже складно, адже команда О’Ніла ще не програвала в цьому чемпіонаті. До того ж в попередньому сезоні МС собі в актив занесло лише 1 очко із 6 можливих в очних зустрічах проти «котів».

Серії:

МС (П Н Н Н П) – Сандерленд (Н Н Н Н П)
Прогноз: 2:1

Челсі – Норвіч

17:00. Стемфорд Брідж. ПТ на каналі «Россия — 2»

Однозначно фаворитом даного протистояння виглядає лондонська команда. Серед мід-віку Челсі розгромила Нордшелланд 4-0, підтвердивши статус поточного лідера АПЛ. Ді Маттео попри постановку для своєї команди нового стилю гри (технічного, з цікавими розіграшами, володінням м’ячем), не забуває про захист – Челсі лідер АПЛ по пропущеним голам пілся 6 турів.
Не додає оптимізму фанам «канарок» гра їх любимців в обороні – 5 пропущених голів в домашній грі проти Ліверпуля.

Серії:

Челсі (В В Н В В) – Норвіч (Н Н Н П П)
Проноз: 3:0

Свонсі – Редінг

 17:00. Ліберті Стедіум. Запис матчу на каналі «Спорт 1» о 21:25.

Редінг на початку не вражає. Маючи в своєму активі 2 пункти «роялісти» не вражають своєю грою. Проте це можна списати на складний календар (Челсі, Тотенхем, Ньюкасл, ВестБром) і буде цікаво подивитись на гру Редінга проти рівного по класу суперника. Яким є Свонсі. «Лебеді» після вражаючого старту попали в яму, про що свідчать 3 поразки поспіль при 0 голів в чужих воротах.

Серії:

Свонсі (В Н П П П) – Редінг (Н П П П Н)
Прогноз: 0:1

Уіган – Евертон

17:00. ДіДаблюСі Стедіум. ПТ на каналі «Футбол +»

Евертон явно одне із найбільших відкриттів нового розіграшу АПЛ.
Не характерно для себе «ірискі» дуже вдало стартували і після 6 турів займають друге місце з 13 пунктами в своєму активі. Результат підтверджується впевненою грою, яку демонструють лідери «синіх» Феллайні, Бейнс, Єлавіч. «Латікс» напроти сезон почали невдало – команда Мартінеса з 4 пунктами іде п’ятою з кінця. При такир розкладах хоча б один пункт буде прекрасним результатом для Уігана.

Серії:

Уіган (П Н П П П) – Евертон (В В Н В В)
Прогноз: 1:2

Вест Хем – Арсенал

 19:30. Аптон Парк. ПТ на каналі «Футбол +»

Дербі східного та північного Лондону напевне можна назвати центральним матчем суботи. Після шести турів «молотобійці» випереджують «канонірів» на 2 пункти. Все залежить від них самих чи зможуть вони залишити після цієї гри Арсенал позаду себе і надалі. В стрій команди Аллардайса повернувся Енді Керролл, що може стати великим плюсом в грі проти не дуже надійних захисників Арсеналу. Цікаво, що готуючись до даного поєдинку Арсен Венгер заборонив своїм підопічним рукостискання між собою, аби перешкодити поширення певного вірусу в команді)).

Серії:
Вест Хем (П В Н Н В) – Арсенал (Н В В Н П)
Прогноз: 1:1.

Примітка: (П — поразки; Н — нічия; В — виграш)

Підготував Удодик Павло спеціально для 11na11.com


Random posts

Об -

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site