Кінець Рабиновича
Автор avtor Дата 12.10.2012 в 17:14 | Раздел Главное, Премьер-Лига, Украина | 2 мнения

Улюбленому всіма футбольними журналістами Вадимові Зинов’євичу Рабиновичу нарешті прийшов кінець у клубі Арсенал. Друге прищестя Рабиновича у другий за популярністю київський клуб вийшло коротшим, проте яскравішим.

Хитатися стілець під Рабиновичем почав тоді, коли Арсенал переграв вдома Дніпро, і Ігор Коломойський публічно висловив незадоволення Рабиновичем. Проте ця ситуація для фактичного власника обох клубів неприємна, але не нова. Проте безпрецедентний ляп Рабиновича в еврокубках виві їз себе босів не на жарт. Непрямо напруження у клубі на навколо нього підтвердив президент Динамо Ігор Суркіс, коли відповідаючи на запитання про стосунки уболівальників команд омовився, що зараз дій ніяких не робитиме, адже в Арсеналі грядуть великі зміни.

І ці зміни нарешті прийшли. Як стало відомо сайту 11на11 на мітингу в синагозі Рабіновичу була видана чорна мітка. Вадима Зінов’євича відсторонили від керування клубом і командою, і постановили до кінця осені знайти Арсеналові нового очільника.

Avtor, 11na11.com


Related posts

SELECTORNEWS

Об -

Комментарии:
Комментраиев 21
Ваше мнение
  1. avtor:

    так всі в курсі?

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site