Ту бі ор нот ту бі?!
Автор vadimsmila Дата 20.11.2012 в 21:16 | Раздел Главное, Сборная Украины | 2 мнения
Реднапп

4 ляма ₤ на бочку!!

Як стало відомо(з офіційних джерел – ФФУ) сьогодні федерація взяла курс у вирішенні тренерського питання на «Туманний альбіон», — а саме Англію! Думки в суспільстві з приводу запрошення іноземного фахівця існують вже давно, але до цих пір офіційними особами озвучувалися лише щодо вітчизняних спеціалістів. Всі спроби та намагання вийти з тупику, в який потрапила збірна та вищі чини футбольного царства, поки що закінчуються невдачами. Андрій Шевченко відмовився прийняти пост головного тренера. Тому на наступний день був об’явлений наступний претендент з яким вже ведуться переговори – Гарі Реднапп. Це безсумнівно один з провідних спеціалістів тренерського цеху Великої Британії. Він доказав робою в клубах прем’єр-ліги свою профпридатність, та тренерський хист(свіжою в нашій пам’яті є його успіхи в Портсмуті та Тотенхємі). Але існують певні «але», тому далі про них детальніше.

Чому так затягується вирішення цього питання, адже обіцянка була дана, що 14 листопада цього року на поле в Софії команду виведе новий головний? І сьогодні вже федерація надає інформацію, що збирається закрити питання до кінця року(не уточнюється до якого?). Скільки ще треба провести тренерських нарад-зборів, скільки оголосити кінцевих дат, скільки ще фантазії в них(футбольних функціонерів), щоб продовжувати й далі тягнути те, що не тягнеться, вішати нам те, що не вішається, та пудрити те, що не пудриться? Федерація себе піарить? Дивимося й далі продовження латиноамериканського серіалу…

Коньков

Небольшого такого ищем…не видели?

Та повернемося до самого кандидата. Виникає наступне питання: нічого, що наша збірна – конкурент англійців в боротьбі за вихід на ЧМ 2014? Звісно тренер професіонал своєї справи і все таке, але. Хто взагалі додумався до цього варіанту? Як пишеться на оф.сайті ФФУ: рішення приймалося на призидіумі ФФУ, який зібрав тренерів. Правда, хто саме з коучів був присутній — невідомо. Тільки знаємо, що прізвище Реднапп назвали Олег Лужний та Юрій Вернидуб. Двоє вже добре, а інші? Враховуючи матчі наших в Європі склад призидіуму був далеко не повний.

Наступне, що спадає на думку – хто з висококласних фахівців візьме збірну в такій ситуації. В разі згоди перед тренером буде ставитися задача вивести команду у фінальну частину ЧМ 2014. Але у відборі нам по великому рахунку нічого не світить. Тому тренер або облажається, або неймовірно досягне поставленої цілі. Нажаль в друге майже не віриться. То навіщо підставляти себе у завідомо невихідній групі? Мабуть заради бабла!

Питань більше ніж відповідей! Тому будемо надіятися на Всевишнього та самих себе!)

Галущенко Вадим для  http://11na11.com/


Related posts

SELECTORNEWS

Об -

Комментарии:
Комментраиев 2
Ваше мнение
  1. Бен:

    Почему англичанин? Коньков ищет истинных ценителей виски, с которыми можно после очередного матча обсудить тактику соперника….

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site