50 знаменитих українок підтвердили свою участь в Рекорді Світу
Автор avtor Дата 12.01.2013 в 00:19 | Раздел Главное, Премьер-Лига, Сборная Украины, Украина | 1 мнение

ВІДОМІ УКРАЇНКИ ПРО РЕКОРД СВІТУ 8 БЕРЕЗНЯ НА НСК ОЛІМПІЙСЬКИЙ В ПІДТРИМКУ ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ

Вже 50 знаменитих українок підтвердили свою участь в Рекорді Світу, який відбудеться 8 березня на НСК Олімпійський

Відомі українки розповідають про унікальну подію
Організатори акції- агенція Top  Media Communication та Микола Васильков за підтримки НСК Олімпійський — планують зібрати в чаші арени лише жінок і зафіксувати їхню кількість в Книзі Рекордів Гіннесу. В рамках проекту створюється публічний оргкомітет акції «100 жінок України», куди залучають відомих українок. Уже після нового року участь у проекті підтвердили телеведучі Оля Фреймут, Лідія Таран, Валерія Черненко, Інна Цимбалюк та Даша Малахова,  спортовки Лілія Подкопаєва і Наталка Добринська, співачки Крихітка, Гайтана, Камалія, Наталка Гордієнко та Alloise,  акторки Ада Роговцева, Ольга Сумська та Василіса Фролова,  режисерка Оксана Байрак, письменниці Марина Медникова, Лариса Денисенко й Ірена Карпа, зірки радіо Анна Балент та Соня Сотник, журналістки Поліна Толмачова та Ольга Червакова

Ольга Сумська, українська актриса і телеведуча, Народна артистка України: Українські жінки справді унікальні,отже у нас є чудова можливість довести світу,що наша країна має стільки талановитих,яскравих,неповторних представниць.То чому б не зібратися у жіночий день разом!

Наталка Добринська, українська легкоатлетка, олімпійська чемпіонка:  Встановлення рекордів — моя улюблена справа. Я би хотіла, аби всі жінки нашої країни чудового весняного дня відчули себе найкращими в світі, чемпіонками, переможницями! Я зараз чинна рекордсменка світу у п’ятиборстві, і буду рада в березні стати двічі рекордсменкою! Адже я переконана, що 70-титисячний стадіон у Києві ми з дівчатами з усієї України заповнимо максимально!
Поліна Толмачова, головний редактор журналу “Отдохни” та “Отдохни!Звезды!” Українки — це істинно скарб нації. Те, що наші жінки найкрасивіші   в сесвіті, факт, і про це говорять часто. Так  історично склалося, що в Україні ніколи не було справжнього патріархату, тому ми ще і дуже самостійні пані! Проте разом із цим усім ми не втратили головного: здатності кохати, вміння народжувати і ростити дітей. А стіл в разі чого уміємо накрити такий, що дай боже всім.  Отже, коли тисячі і тисячі українок згуртуються разом, це стане потужним джерелом енергії та позитивних емоцій для всіх.
Оксана Байрак, кінорежисер та телеведуча: Я закликаю всіх панянок  України, всіх тих, хто вмiє кожну мить перетворити на казку, хто, не зважаючи на проблеми та негаразди, стверджує, що  життя прекрасне, всiх,  хто пишається гордим iм’ям — українка: найгарнiшi у свiтi, об’єднуймося! Скiльки можна заздрити  чоловiкам, якi, залишаючи нас у домiвках, фанатично заповнюють стадiони, вболiваючи за збірну з футболу, заздрити їхім емоцiям, натхненню, радощам. Покажемо всім, як треба вболівати, щоб весь світ запам’ятав, що таке повний стадіон українок! До 8 березня іще більше 2 місяців, готуйте перуки і капелюхи, вигадуйте кричалки і гасла, вчить пісень та віршів. Ми розтопимо зимові морози творчістю, натхненням та коханням!
Каша Сальцова, група »Крихітка»: 
Чи місце дівчатам на стадіонах? Атмосфера єднання та
гордості за збірну не має статі, а радістю від перемоги завжди хочеться ділитись з тими, кого любиш. Тобто з нами. Найкращі спортсмени світу присвячують голи мамам та дружинам. Гарненьких вболівальниць понад усе люблять відеокамери, подруги футбольних хуліганів зашивають їх подрані речі після бійок. Жінки підтримують футбол грошима, бо скуповують атрибутику улюблених команд. Ми додаємо у чоловічій хор мелодійності, коли вони волають гімн України. І давайте будемо реалістами —  спортсмени-чоловіки прагнуть не лише мільйонних контрактів, але й успіху у мільонів жінок. Чи місце нам на стадіонах? Щоб ви там робили без нас:)
Марина Медникова, письменницяПроект «Рекорд світу на НСК» — феноменальна соціальна ідея, це гармонійний місток між колишній радянським сприйняттям жіноцтва – як колективної сили, до сучасного українського фемінізму. Давно настав час відмовитися від 8 березня як від політичного свята, і зосередитися на реальних, а не декларованих цінностях і досягненнях. Втановимо рекорда – і нехай у інших країнах повторюють за нами. Українські жінки стануть трендом сезону, трендом весни.
Анна Балент, ведуча Просто Радіо: Це чудово, коли виникають такі яскраві колективні ідеї! Останнім часом жінки відособленіші, меше спілкуються, дуже багато часу проводять у соціяльних мережах… Мені здається, такі заходи здатні зробити нас цікавішими одне одному… Кажуть, жіночої дружби не існує? Я вірю, що близькі за духом люди обов’язково зустрічаються, втім саме завдяки нашій акції кількість таких зустрічей може збільшитися в сотні разів! Загалом, ми вирішили встановити світового рекорда - і ми це зробимо. Проте, разом із тим, ми подаруємо українським жінкам ще одну нагоду стати зрозумілішими одна одній і відчути себе частиною одного цілого…

Найближчим часом організатори – агенція Top Media Communication та Микола Васильков – оголосять про новий логотип Рекорду та назвуть імена медіа-партнерів акції. А 23 січня на території Олімпійського Дворику та Ресторану-Пабу Олімпійський відбудеться презентація Оргкомітету «100 жінок України».

Avtor, 11na11.com


Related posts

SELECTORNEWS

Об -

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site