На НСК встановлять світового рекорду
Автор avtor Дата 28.11.2012 в 14:15 | Раздел Главное, Премьер-Лига, Сборная Украины, Украина | 2 мнения

На НСК «Олімпійський», найпопулярнішій спортивній арені 2012 року в Європі, готуються до встановлення світового рекорду! Про це у вівторок, 27 листопада, на прес-конференції про наміри, що відбулась на НСК, заявили організатори акції Микола Васильков та креативна агенція Top Media Communication.

«Ми готуємо в Києві унікальну подію, присвячену Міжнародному жіно

чому дню. Наша мета – зібрати на трибунах «Олімпійського» максимальну кількість жінок, 50-60 тисяч або ж скільки зможе вмістити арена. Оскільки жоден стадіон ще не збирав лише жінок, то ця унікальна подія буде зафіксована не лише Українською, а й світовою Книгою Рекордів Гіннесу. Сподіваюсь, що після нас таку естафету підтримають й інші стадіони», — каже автор і організатор проекту Микола Васильков.

Організатори запевняють, що окрім оригінального поздоровлення з 8 березня у проекту є ще одна суспільна мета – показати всьому світу креативність і активність українських жінок.

«Вже з січня ми плануємо промо-тури на підтримку акції у Харкові, Донецьку, Львові, можливо в Одесі та Дніпропетровську, щоб заохотити дівчат з усіх куточків країни приїхати до Києва та провести час не лише цікаво, а й корисно», — ділиться планами на майбутнє Васильков.

«Відвідування «Олімпійського» вже давно перестало бути прерогативою чоловіків, — розповідає PR-директор НСК Леся Башняк. – До нас все частіше приходять жінки та цілі родини. Зі свого боку ми проводимо багато промо-акцій для того, щоб НСК став улюбленим місцем сімейного відпочинку. Тому ми дуже раді, що організатори заходу звернулись до нас з такою ініціативою привітання жінок зі святом».

На підтримку рекорду буде сформований публічний оргкомітет акції «100 провідних жінок України», в число яких увійдуть діячки культури, співачки, спортивки, акторки , телевізійні ведучі та письменниці. Крім того будуть надіслані окремі запрошення гостям заходу – видатним жінкам світу. Попередню згоду стати членом оргкомітету дали телеведучі Ірина Блохіна, Ольга Фреймут, Лідія Таран, співачки Софія Ротару, актриса Ольга Сумська. Склад комітету буде оголошено на наступній прес-конференції у січні.

«Я дуже вдячна за надану мені честь підтримати усіх жінок України. Зі свого боку я обіцяю зробити все можливе для встановлення цього рекорду. Адже жінки в нашій країні люблять футбол», — запевнила Ірина Блохіна.

До ініціативи також залучилась молодіжна організація «Скаути Києва». Зі слів голови ради організації Аліни Чернишової, цей проект дуже актуальний, адже 80% скаутів – жінки. І лише в Києві жінок скаутів – майже 3 тисячі.

Для встановлення рекорду і точного підрахунку уболівальниць використають спосіб колової фотографії. І вже наступного дня кожна з учасниць акції знайде себе на фотографії на трибунах головної спортивної арени країни поруч з відомими жінками України та світу.

«Олімпійський» звернеться з закликом до всіх жінок України та світу відвідати Київ навесні, аби об’єднатися заради відзначення жіночого свята, висловлення підтримку Національній збірній України та для встановлення унікального досягнення.

Під час акції відбудеться футбольна гра між збірною зірок українського футболу та збірною українського шоу-бізнесу. В програмі розіграші унікальних призів, підбиття підсумків загальноукраїнського конкурсу та концерт.

facebook.com


Related posts

SELECTORNEWS

Об -

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site

купить диплом университета купить аттестат купить диплом магистра купить диплом о среднем образовании http://diplomsagroups.com купить диплом университета купить диплом в москве https://gosznac-diploma.com/ купить диплом автомеханика купить аттестат купить диплом в москве купить диплом с реестром цена москва купить аттестат https://russian-diplom.com купить медицинский диплом с занесением в реестр купить диплом университета http://rudiplomirovanie.com где купить диплом с реестром купить диплом магистра http://aurus-diploms.com купить диплом техникума с занесением в реестр купить диплом техникума https://premiums-diploms.com купить диплом о высшем образовании реестр купить диплом о среднем специальном https://diplomansy.com диплом купить с занесением в реестр москва купить диплом в москве купить диплом о среднем специальном купить медицинский диплом с занесением в реестр купить диплом специалиста https://diploms-asx.com купить диплом с реестром цена москва купить аттестат за 11 класс http://free-diplommi.com купить диплом пту с занесением в реестр купить диплом о высшем образовании http://diplomrussian.com купить диплом с занесен ем в реестр купить диплом техникума купить диплом магистра купить диплом колледжа с занесением в реестр купить диплом вуза купить свидетельство о рождении купить медицинский диплом с занесением в реестр купить диплом колледжа https://rudiplomisty24.com/ купить диплом с занесением в реестр купить диплом фармацевта https://russiany-diploman.com/ купить диплом техникума с занесением в реестр купить диплом техникума https://diplomsy-landsy24.ru/ купить диплом с реестром цена москва купить диплом о высшем образовании https://anny-diploms.com купить медицинский диплом с занесением в реестр купить диплом вуза https://kyc-diplom.com купить диплом с реестром цена купить диплом о среднем образовании http://diploms-service.com куплю диплом техникума реестр купить диплом института купить аттестат за 9 класс купить диплом с внесением в реестр купить диплом в москве https://diplomy-grup24.com/ купить диплом высшем образовании занесением реестр купить диплом нового образца купить диплом в СПБ купить диплом с занесением в реестр цена купить диплом ссср https://diplomansy.com/attestat-za-9-klassкупить диплом пту с занесением в реестр купить диплом вуза купить диплом в екатеринбурге купить диплом техникума с занесением в реестр где купить диплом где можно купить диплом о высшем образовании купить диплом о высшем образовании реестр