Україна vs Франція. Всі голи на ВІДЕО
Автор avtor Дата 14.11.2013 в 21:00 | Раздел Главное, Сборная Украины, Украина | 1 мнение

Станом на сьогодні Україна та Франція провели між собою 7 зустрічей — 5 офіційних і 2 товариські. «Брутальний футбол» пропонує згадати 14 голів, які було забито у цих матчах.

Перший гол було забито аж у третій зустрічі і зробив це за 3 хвилини до кінця матчу сам Зінедін Зідан.

Акурат через три роки в рамках відбору на Євро французи грали вже без Зідана. Попри те, що багато хто очікував голу від майже дебютанта Насрі, малий тоді нічого не зміг створити. Натомість в другому таймі гру намалювали досвідченіші Рібері та Анелька.

Матч-відповідь відбувся за пів року в Києві. Як завжди несподівано забив Воронін, на що французи відповіли голами Анрі та Ґову. Крапку поставив Андрій Шевченко незбагненним голом на початку другого тайму.

Ще більш незбагненним був товариський матч у Доецьку. Після 80 з лишком хвилин рівної гри (голи Тимощука та Ґамейро) Україна посипалася і за три останні хвилини схопила три голи (двічі відзначився Мартін і один раз — Кабул). Особливо дивують імена авторів голів — хто вони в біса такі?!

Ну і злополучний матч на Євро 2012. Після нечуваної зливи забивали лише французи — Менес та Кабає.

Цікаво, що лише в одному матчі ці збірні змогли забивати в першому таймі. Коротше, ви знаєте, яку ставку зробити в конторі.

bfootball.com.ua


Related posts

Loading...

Об -

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site