Мбокані отримав червону картку за расизм (ВІДЕОПЕРЕКЛАД)
Автор avtor Дата 08.11.2013 в 21:10 | Раздел TabloID, Главное | 1 мнение

Конголезький форвард київського Динамо Дьємерсі Мбокані, якого вчора було вилучено з поля на 17-й хвилині матчу 4-го туру групового турніру Ліги Європи Тун–Динамо, постраждав за прояви расизму в бік головного арбітру зустрічі Клемана Тюрпена.

Про це французький рефері повідомив у протоколі зустрічі, зазначивши, що Мбокані дозволив собі назвати його “блідолицим сніговиком”.

Згідно з директивою УЄФА та “принципом нульової толерантності” до расизму, нещодавно прийнятим цією організацією, такі дії гравця на полі караються прямою червоною карткою та дискваліфікацією, термін якої буде пізніше визначено дисциплінарним комітетом УЄФА. Також не виключені суворі санкції до українського клубу.

Нагадаємо, що у серпні Динамо зіграло матч кваліфікаційного раунду Ліги Європи проти казахського Актобе за порожніх трибун через прояви расизму вболівальниками команди. Також на разі, до розгляду апеляції, призупинені санкції до національної збірної України за прояви расизму вболівальниками під час матчу Україна–Сан-Марино у Львові.


Related posts

SELECTORNEWS

Об -

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site