Ажіотаж у Франції (ВІДЕО)
Автор avtor Дата 12.11.2013 в 23:57 | Раздел Главное, Сборная Украины, Украина | 1 мнение

Не лише у нас великі черги за квитками на матч плей-оф із збірною Франції. От і в Парижі були кілометрові черги.

Але на відміну від Києва, там все відбулося цивілізовано – буз сутичок. Пробний продаж квитків, у який надійшло 2 тисячі штук, відбувся четвертого листопада. Охочих придбати було в рази більше, тож черги почали формуватися задовго до часу відкриття кас – 9:00.

 

От тільки у Франції організатори виявилися готовими до такого ажіотажу – усім, хто в черзі, роздавали гарячі пиріжки, чай та каву, а також свіжі газети. Все відбулося цивілізовано. Надамо слово першому французькому володарю заповітних квитків.

- Ми були тут вже о третій годині ночі, йшов сильний дощ, було дуже холодно, тому нам доводилося використовувати ковдри, плащі, парасольки… Я прийшов так рано, щоб гарантовано купити квиток на те місце, яке хотів. Це остання гра збірної у відборі і ми не маємо права бути пасивними в такий історичний момент, залишатися вдома і дивитися гру по телевізору.


Через отаких французьких уболівальників не виникає сумніву, що на 80-тисячному «Стад де Франс» буде аншлаг. Але, щиро сподіваємось, що матчі ЧС-2014 вболівальники збірної Франції таки дивитимуться по телевізору – у Бразилію їм просто не буде сенсу їхати.

footboom


Related posts

SELECTORNEWS

Об -

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site