Інший Футбол від 03.02.13 (Відео)
Автор filone Дата 05.02.2013 в 19:26 | Раздел Футбол на TV | Мнений 0

Найцікавіші новини футбольної імперії за її межами. Неймовірні факти з життя футболістів, їх перемоги та поразки, курйози на полі і поза грою – все це у «Іншому футболі». Футбол — командний вид спорту, в якому головна мета — забити м’яч у ворота супротивника ногами або іншими частинами тіла (окрім рук) більше разів, ніж команда суперника. Програми про футбол — гарний спосіб провести кілька годин перед телевізором і переглянути найкращі футбольні події: від зіркових матчів до футбольних інтерв’ю. Канал ICTV пропонує побачити «Інший футбол».

Прийшов час робити з футболістів справжніх зірок. За кордоном про героїв спорту знають все, а в Україні особисте життя спортсменів частенько залишається під замком. Телеканал ICTV вирішив виправити цю несправедливість. Програма «Інший футбол» покаже гравців такими, які вони є насправді, і зробить футбол цікавим навіть для тих, хто ніколи не цікавився спортом.

Журналісти програми цікавляться не лише футболістами, але і всім, що пов’язане з цим видом спорту. Футбол – це величезна імперія, в кулуарах якої приховано безліч цікавих фактів.

Кожен випуск програми складається з центральної теми, яка розкривається низкою невеликих динамічних сюжетів. Особлива увага приділяється зіркам світового масштабу, і, звичайно ж, надіям національного футболу.

Більше матчів та передач: vk.com/club2168588


Random posts

SELECTORNEWS

Об -

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site