Дніпро привітає Коломойського відеокліпом (ФОТО)
Автор selya Дата 07.02.2013 в 10:38 | Раздел Главное, Украина, Фото | 2 мнения

Півзахисник та за сумісництвом речник Дніпра Сергій Кравченко в одній з соцмереж виклав доволі цікаві світлинки, пише 11na11.com, — на них футболісти Дніпра, в тому числі новачок Дуґлас, фотографуються, здавалося б, на команде фото, проте якщо придивитися, то стає  помітно, що гравці Дніпропетровського клубу вбрані в костюми ділового стилю, чорні за кольором, білі сорочки і чорні метелики. Фотографія, якою поділився Кравченко, вже набрала понад 100 лайків, попри те, що не пройшло бодай 10 годин з моменту викладення її на привселюдний огляд.

Як виявилося, пізніше Сергій в коментарях до фотографії, відповідаючи на нескінченні запитання вболівальників, зазначив, що це готується відеокліп на День народження однієї людини 13 лютого. За цікавим збігом обставин, 13 лютого святкуватиме свій 50-річний ювілей власник Дніпра Ігор Коломойський.

11na11.com


Related posts

SELECTORNEWS

Об -

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site