Перед Ель-Класіко: Модріч, Озіл, Кака чи ні один з них?
Автор narcodyller Дата 05.10.2012 в 23:12 | Раздел Главное, Испания, Чтиво | 2 мнения

Стартова одинадцятка Реала на матч з Барселоною, на даний момент, є найільшою таємницею Жозе Моуріньо. Як тільки матч Ліги Чемпіонів з Аяксом завершився, тренер почав думати про недільне протистояння.  Команда Моуріньо відстає від Барси в Ла Лізі на 8 очок, і наставник це знає. Це буде одна з найважливіших ігор за той час, як він прийшов в клуб.

Дилемма, з якою зіткнувся «Особливий»  - кого з трьох плеймекерів випустити. Ще місяць тому ставки приймалися б тільки на Месута Озіла та Луку Модріча, проте зараз Кака також  в полі зору.  В опитуванні, проведеному Marca.com,  68% шанувальників клуба проголосувли за бразильця, тим не менш, Моуріньо, здається, вибирає лише між двома варіантами: Модріч або Озіл.

Хорват Модріч не грав з Аяксом і тому повністю готовий до його першого поєдинка між Барселоною і Реал Мадридом у рамках Ла Ліги. Модріч може  збільшити рушійну силу команди, на відміну від Озіла, але тренер ще  не впевнився чи він повністю влився в колектив.

Озіл завжди добре відпрацьовував на Камп Ноу. Його найкраща гра припала на матч за Copa del Rey в минулому сезоні, а також він був неперевершеним у переможному матчі в чемпіонаті, проте Моуріньо вважає, що німець зараз не в найкращій формі.

Моуріньо повинен бути задоволеним новим Кака. Незважаючи на те, що бразилець є психологічно сильним, наставник не може повністю покладатись на гравця.

Інший варіант, який Моуріньо не виключає, це залишити всіх трьох гравців на лаві для запасних і випустити Хабі Алонсо, Самі Хедіру і Майкла Есьєна, як це було у матчі з МанСіті. Алонсо стовідсотково буде в основі, хто б зним не грав. Моуріньо також повністю довіряє німцю і ганцю.

Narcodyller, джерело : marca.com


Random posts

Об -

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site