Епопея з тренером

шаблоны wordpress макияж домен купить авто wordpress шаблоны

Наступного вівторка збірна проведе товариськи матч із Італією.А перед іграми збірної завжди спливає цікава інформація і виникає багато питань.Чи потрібен Україні іноземний тренер? Чи буде Калитвинцев головним тренером збірної без приставки в. о ? Чи може Блохін згадає минуле і очоле національну дружину? Такі питання випливають перед кожними зборами команди. Одною з головних проблем таких питань ,є ЄВРО-2012 ,а завдання стати чемпіонами Європи ніхто не відміняв.Однак ,як можна ставити перед собою такі високі цілі ,якщо за рік до турніру в збірної немає тренера.Як відомо переможця не можна зробити за місяць до турніру ,і ніякий Ліппі,Еріксон чи той самий Блохін цього не зроблять.Команди створюють роками. Отож, хто буде головни тренером збірної?Питання відкрите.

Одним з головних претендентів на цю посаду ,залишається Марчелло Ліппі . Про нього почали говорити перед матчем збірної з Швейцарцями , Ліппі навіть відвідав цей матч . Італійське видання  La Gazzetta dello Sport  заявляло, що Марчелло договорився з Суркісом . Але в італійського  спеціаліста  з ФФУ розійшлася думка на рахунок зарплати.За неофіційной інформацією, Ліппі хотів 5 мільйонів доларів в рік ,а ФФУ не пішло на таку високу зарплату ,але навіть після цієї інформіції в пресі не зменшелося новин про назначення Ліппі тренером збірної.Тому ця історія буде мати своє продовження…

Олега Блохіна ,також важають претендентом на крісло говного тренера збірної.Головна причина присутності кандидатури   Блохіна  - це феєричний виступ команди на мундіалі 2006.В Блохіна є всі шанси ,щоб стати тренерем збірної.Він українець ,а тому не буде просити великої зарплати,він добивався успіхів  з національною командою,і сам Олег неодноразово заявляв ,що непроти очолити збірну.Звідси можна зрозуміти ,що від збірної Блохіна відділяє тільки офіційна пропозиція зі сторни ФФУ. А через декілька невдалих ігор ця пропозиція буде ,якщо не Блохіну то комусь іншому.

Також, преса вважає теперішнього тренера одним з претендентів.При Калитвинцеві команда рідко програє ,але так само рідко перемагає.Безперечно Калитвинцев краще знає збірну чим Блохін ,Ліппі,але чи достатньо нічийних результатів ,щоб виграти ЄВРО. Юрій не перший місяць працює з командою ,і це можна занести йомо в актив, бо, щоб вивчити команду потрібен не один день.

Фамілії Арагонеса ,Еріксона, Марадони також були в пресі , як можливі претенденти ,але їх швидко забули.Тому тренером збірної  буде хтось з скорше перерахованих.

kola, спеціально для 11na11


Дата: Среда, Март 23, 2011 Рубрика:Лига Европы, Лига Чемпионов, Украина. Получать комментарии этой записи поRSS ленте. Вы можете оставить комментарий, или обратную ссылку с вашего сайта.

Комментариев 4 to “Епопея з тренером”

  1. Red

    Марадона еще.

  2. kola

    дякую картинка в тєму

  3. 11na11

    всегда пожалста, тока ж я ж уже ж просил без логотипов и других «пустых мест» … дайте народу лицо, эмоцию ну ты понял …

  4. kola

    да

Комментирование