Ювентус та Чезаре Пранделлі стали на захист «пенсіонера» Буффона

Зруйнованість…

Директор Беппе Маротта приєднався до тренера Італії на захист ветерана-Буффона після того, як Франц Беккенбауер висміював його виступ проти «Баварії» в Лізі чемпіонів.

Маротта та Пранделлі поставили на місце Беккенбауера після того, як він піддав критиці ветеранистого воротаря Буффона.

Легенда «Баварії» стверджував, що 35-річний Буффон був схожий на «пенсіонера» в матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. З тих пір Маротта став на захист свого підлеглого та каже, Буффона потрібно поважати, але збоку німецького «ідола» цього не спостерігалося.

«Буффон повинен бути стриманим. Читати такі міркування від ікони світового футболу боляче, особливо, коли вони спрямовані на інший спортивний символ, такий як ДжиДжи. Він є особливий хлопець, зразок для наслідування для молодих людей», Маротта повідомив журналістам під час в щоквартального звіту з футболу в італійському парламенті.

Пранделлі повторив слова Маротти, й припустив, що Беккенбаур в його віці не повинен критикувати сучасних футболістів та сучасну гру.

«ДжиДжи відреагував добре, з спокієм та іронією», сказав Пранделлі. «Він дасть великий відгук на полі»

«Крім того, пенсіонери завжди мудрі люди…»


Related posts

SELECTORNEWS

Об -

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site