Маркевич, Девич і легкий шок
Автор ohrim Дата 28.02.2013 в 14:48 | Раздел Интервью, Премьер-Лига, Украина | Мнений 0

Перед стартом весняної частини української футбольної першості Мирон Маркевич поспілкувався з журналістами.

Керманич Металіста повідомив, що майже визначився зі складом на матч проти донецького Металурга, який металісти проведуть вже 2 березня на своєму полі. «Залишається ще одна-дві позиції, про які міркую», — зазначив Мирон Богданович.

Щодо функціональної готовності Маркевич вважає, що він не має переваг перед суперником, який ще не грав офіційних зустрічей у цьому році, оскільки два матчі в Лізі Європи лише зіпсували настрій йому та його підопічним. «Нам слід вивести команду зі стану легкого шоку і зосереджуватись на кожній грі по максимуму», — так міркує тренер харків‘ян.

Також Мирон Маркевич прокоментував кадрове питання, зауваживши, що в команді з‘являться нові футболісти, серед яких і українець, і легіонер.

Як стало відомо, українцем є ніхто інший, як натуралізований українець хорватського походження Марко Девич, який тільки влітку залишив Металіст і переїхав до стану Шахтаря. Але в Шахтарі не склалося, і Марко вирішив повернутися.

Легіонер – це дехто Марсіо Асеведо, 26-річний лівий захисник, якого харків‘яни придбали у бразильського Ботафого.

Ohrim для 11×11.com


Related posts

SELECTORNEWS

Об - юрист, мечтатель, оптимист и, может быть, спортивный журналист )

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site