Harlem Shake за участю гравців чемпіона Англії
Автор narcodyller Дата 22.02.2013 в 22:36 | Раздел Видео, Главное | Мнений 0

Інтернет-лихоманку під назвою Harlem Shake підхопили і футболісти Манчестер Сіті. Нещодавно на просторах інтернету з’явилося  відео даного типу, в якому взяли участь Джо Харт, Александр Коларов, Джеймс Мілнер, Джуліан Лескотт та інші.

Довідка :

Harlem Shake (буквально перекладається з англійської як Гарлемський струс) — інтернет-мем, що виник в результаті популярного відеоролика, завантаженого 2 лютого 2013 року наYouTube, п’ятьма австралійськими підлітками. Ролик зібрав ~ 2,5 мільйонів переглядів за перший тиждень. Відразу після цього в інтернеті з’явилися десятки «наслідуючих» роликів. Вважається, що це перший інтернет-мем, який став не менш популярним, ніж Gangnam Style, який довгий час утримував свої позиції у 2012 році. А за даними станом на 13 лютого, сумарна кількість переглядів роликів Harlem Shake перевищує десятки мільйонів переглядів.
Ряд відомих журналістів зіставили також Harlem Shake з Gangnam Style. Також на думку німецької газети Die Welt, однією з причин «вибухової популярності» нового мема, став поступовий занепад інтересу до кліпу південнокорейського співака.
Суть танцю полягає в тому, що у вступні 14 секунд танцює одна людина в головному уборі (зазвичай шоломі або масці), тим часом інші люди зайняті рутинною роботою після чого, всі люди в костюмах (або без) танцюють, або роблять хаотичні рухи, приймаючи незвичайні пози. Ролик триває завжди ~30 секунд. У музичному супроводі без винятків використовується уривок з синглу «Harlem Shake», яку виконує американський музикант Baauer.

Вова Євдошенко, 11na11.com

 


Related posts

SELECTORNEWS

Об -

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site