Ветерани Бетиса підтримали Романа Зозулю ВІДЕО

Автор avtor Дата 08.02.2017 в 15:25 | Раздел Главное, Европа, Испания, Ла Лига | 1 мнение

Зюзя і група підтримкиПісля проведення футбольного матчу в іспанському місті Севілья між ветеранською збірною України та ветеранами «Бетісу» відбулася дружня вечеря. На ній був присутній і нападник Роман Зозуля.

Український футболіст зараз опинився в непростій ситуації. Гравці та тренери ветеранської збірної України багато спілкувалися з Романом, не даючи гравцю опинитися сам на сам із проблемою. Підтримку Зозулі висловили і ветерани ФК «Бетіс». Під час вечері голова асоціації ветеранів «Бетісу» Діметріо Олівар сказав дуже теплі слова футболістові, запевнивши у повні підтримці з боку ветеранського руху клубу. На згадку колишні гравці іспанського клубу зробили з Романом спільне фото, і кожен окремо побажав нападнику яскравої футбольної кар’єри.

Loading...

Об -

Комментарий 1
Ваше мнение
  1. Pogoapace:

    Тем, у кого высокое давление, не надо повествовать, какие головные боли доводится выдерживать. Плюс отечность, зависимость от изменений погоды. Работать или учиться в таком состоянии – просто ужас. За защиту от монстра по фамилии «гипертония» позволено отдать все в мире.
    Таблетки по рецептам не могут помочь, а врачи заявляют – пытайтесь, что-то пойдет. Но этот продукт работает абсолютно на любого, не зависимо от возраста и веса. У нас его пьет и бабушка, и брат. Действительно работает и помогает! Голова ясная и не трещит.

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>