Карпати оголосили мобілізацію на Майдан
Автор avtor Дата 04.12.2013 в 11:41 | Раздел TabloID, Главное | 2 мнения

Події в Україні не залишили байдужими і представників футбольної спільноти. Зокрема людей з ФК «Карпати». Подаємо дослівно.

Профспілка «Карпат» оголошує мобілізацію.

За ініціативи профспілкового комітету працівників ФК «Карпати» та Громадської організації «Завжди Вірні», що об’єднує уболівальників «зелено-білих» і є керуючою стороною ФК «Карпати», львівський клуб надає автобуси для поїздки до Києва на Євромайдан.

Окрім власне працівників клубу та членів їхніх сімей пріоритет для поїздки надається уболівальникам львівського клубу. Також ФК «Карпати» запрошує приєднатися до зелено-білої автоколони, що попрямує до столиці, автофанів та львів’ян на власних автівках.

Попередньо виїзд автобусів зі Львова заплановано у середу, 4-го грудня, о 22:00 з площі Петрушевича, а термін перебування на Євромайдані розраховано на два дні.

Дізнатися про деталі поїздки можна у координатора виїзду, голови страйкому профспілкового комітету працівників ФК «Карпати» Малькута Богдана за номером – (067) 310-43-71.


Related posts

SELECTORNEWS

Об -

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site