Бейл пропустить до двох тижнів
Автор 11na11 Дата 05.04.2013 в 21:40 | Раздел Англия, Еврокубки, Европа, Лига Европы | Мнений 0

Муки валлійця

23-річний гравець лондонського «Тоттенхему» повинен повернутися в стрій команди до гри проти «Манчестер Сіті» 21 квітня.

Але не один Бейл пропустить дві гри команди (проти «Евертона» та «Базеля»), а ще й пропустять 2 гри півзахисник Аарон Леннон та захисник Вільям Галлас.

«Тоттенхем» підтвердив. що гравець повернеться до повноцінних тренувань протягом двох тижнів, після того як вивихнув зв’язки гомілкостопа у грі проти швейцарського «Базеля» в Лізі Європи.

Валлієць покинув Уайт Харт Лейн на ношах вночі четверга, після того, як його праву щиколотку підкосив, на вигляд непримітний та спокійний, Давид Деген. Але цей момент ніяк не зашкодив феєричній грі в Лондоні.

Клуб з Північного Лондона зараз знаходиться на 3 позиції в АПЛ, та є головним претендентом на місце в Лізі Чемпіонів. Але «шпори» можуть втратити свої позиції після гри з «Евертоном» цього вікенду.

Бейл, як очікується пропустить гру у вихідні та матч-відповідь проти «Базеля», а до гри з «горожанами» 21 квітня має бути готовим.

Спеціально для 11na11.com СашО


Related posts

SELECTORNEWS

Об -

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site