Останні трансферні коливання
Автор 11na11 Дата 23.03.2013 в 20:43 | Раздел Трансфермаркет | Мнений 0

Челсі + Халк=?

Халк цього літа шукатиме можливість переїзду до АПЛ. Розчарувавшись життям в Зеніті, нападник не проти перейти до лондонського Челсі.

Джерело: Metro

Челсі та Мадрид полюють за Яя

Яя Туре хоче покинути свій нинішній клуб, нібито існує можливість, що футболіст викупить свій контракт. Челсі цікавиться хавбеком, але надто він подобається мадридисту Жозе Моуріньо.

Джерело: The Sun

Барселона слідкує за Гюндоганом

Барса моніторить ситуацію щодо Ілкая Гюндогана в дортмундській Борусії. Гігант Ла Ліги дивиться за німецьким збірником, як за можливим наступником Хаві.

Джерело: AS

Ювентус побоюється щодо ціни за Суареса

Суарес схоже буде не проти цього літа покинути Ліверпуль. Одного з потенційних покупців – Ювентус, попереджають про ціну за нападаючого, яка буде складати орієнтовно 30€ млн.

Джерело: Tuttosport

Інтер переслідує Еріксена

Інтер активізує свої зусилля щодо переходу молодої зірки Аяксу – Еріксена. Датчанин, який виступає на позиції півзахисника має діючий контракт до 2014 року. Ціна угоди оцінюється в 15 € млн.

Джерело: La Gazzetta dello Sport

Ціль Галатасарая Роббен

Президент турецького клубу Унал Айсал бажає заманити Арьєна Роббена до Стамбулу. Контракт нідерландського збірника з Баварією розрахований до 2015 року, але футболіст не має стабільного місця в першій команді.

Джерело: Bild

Норвіч згодний на 10 € млн. за Ван Вонсфінкеля

Норвіч домовився про угоду в розмірі 8,5 £ млн. по нападнику Рікі ван Вонсфінкелю, і португальський клуб(в якого проблеми з грошима) підтверджує те, що ведуться переговори.

Джерело: Daily Mail

Адкінс фаворит на отримання роботи в Редінгу

Колишній менеджер Саутгемптона Найджел Адкінс є головним фаворитом на аналогічну посаду в Редінгу, — клубу АПЛ, який бореться за виживання. Даний варіант виник опісля того, яв Гус Пойєт дав відмову.

Джерело: The Sun

Челсі та Тоттенхем поборяться за зірку Саутгемптона – Шоу

Челсі та Тоттенхем мають наміри боротися за лефт-бека Саутгемптона Люка Шоу. Ціну можливої угоди оцінюють в розмірі 19.4 € млн.

Джерело: Metro

Ювентус відкрив переговори по Огбонна

Ювентус веде переговори з захисником Торіно Анджело Огбонна, який також перебуває в полі зору Манчестер Юнайтед та Арсеналу.

Джерело: talkSPORT

 Галущенко Вадим для 11НА11.КОМ


Related posts

SELECTORNEWS

Об -

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site