Динамо знайшло таки нападника-легіонера… в Україні!
Автор ohrim Дата 28.02.2013 в 18:53 | Раздел Премьер-Лига, Трансфермаркет, Украина | Мнений 0

Поблукавши теренами Європи, і повернувшись ні з чим, селекційна служба біло-синіх звернула свої погляди на Україну. І… диво! Знайшла! На далекому заході нашої майже безмежної держави. Саме там, у Карпатах, виступав іспанський нападник на ім‘я Лукас.

Перес Мартінес Лукас, такий собі 24-річний хлопчина, нічим понад примітним в ЧУкрі не відзначався, але й задніх не пас. Забив 12 голів за левів, з яких, щоправда, 8 у нинішньому розіграші Прем‘єр-ліги. Як для України, то геть пристойний результат.

Тепер форвард гратиме в оренді у Динамо до кінця сезону (точніше, до 30 червня), намагатиметься скласти гідну конкуренцію Брауну Ідейє та Марко Рубену і закріпитися, принаймні, на «посаді» другого нападника. Якщо йому це вдасться, то молодий іспанець може залишитись у стані киян, оскільки оренда передбачає право динамівського клубу на викуп контракту Лукаса.

Ohrim для 11×11.com


Related posts

SELECTORNEWS

Об - юрист, мечтатель, оптимист и, может быть, спортивный журналист )

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site