Футбольний ТВ-ГІД: після хрещенської ополонки до блакитного екрану
Автор ohrim Дата 17.01.2013 в 18:50 | Раздел Главное, Футбол на TV | Мнений 0

І знову християнське свято стоїть на шляху футбольних уболівальників. Не встигли фани побороти вечерю з Різдвом, а до хати вже стукає Хрещення. Але, як вже зазначав ТВ-ГІД, свята для людини закоханої у футбол – не проблема. Головне, правильно розставити пріоритети і нікого не образити. Тоді й жінка буде в гуморі, і вечеря буде смачною, і футбол можна подивитися в атмосфері затишній і лагідній.

А дивитися буде на що. Отже, Вас чекає футбольне дійство на будь-який смак!

19 січня 2013 року

Турнір в Абу-Дабі

Шахтар — Аль-Хіляль (14:55, канал «Футбол»)

Після нелегкої перемоги у поєдинку з єгипетським Замалеком, другий матч на турнірі підопічні Мірчі Луческу проведуть проти найтитулованішої команди Азійського континенту. Зважаючи на тренувальний характер матчу, видовищним він навряд чи буде. Але все одно цікаво подивитись на провідні клуби з інших частин світу.

Чемпіонат Італії

Ювентус – Удінезе (21:40, канал «Футбол»)

Юве, як і раніше, перший в Серії А. Але розтринькавши свою суттєву перевагу над переслідувачами, команда Антоніо Конте вже не може собі дозволити розслаблення. В свою чергу, Удінезе не програє вже 6 турів поспіль, а в двох останніх матчах фріульці змусили капітулювати лідерів – Інтер та Фіорентину. Мабуть, буде гаряче!

20 січня 2013 року

Чемпіонат Англії

Тотенгем – Манчестер Юнайтед (17:55, канал «Футбол»)

Цікаве протиборство чекає на нас на Уайт Харт Лейн, де наразі четверта команда АПЛ поміряється силами з лідером. До речі, за сприятливих обставин перемога над червоними дияволами може перемістити шпори на третє місце. То ж, інтрига є…

Челсі – Арсенал (15:25, канал «Футбол+»)

Гра, яка за складом учасників, жодним чином не поступається попередньому матчу. До того ж, мова йде про лондонське дербі. Тому, незважаючи на наявні в обох команд ігрові проблеми, поєдинок має вийти на заглядіння.

Чемпіонат Італії

Фіорентина – Наполі (13:25, канал «Футбол+»)

Команди посідають відповідно п‘яту і третю сходинки турнірної таблиці, їх розділяє 5 очок. Перемога фіалок може підняти їх на четверте місце або навпаки опустити туди неаполітанців.  Чи потрібно казати про важливість цього матчу для обох його учасників?

Рома – Інтер (23:55, канал «Футбол+»)

Це апріорі дуже принципове протистояння. Буде бійка.

Бордо – ПСЖ (21:55, канал «Футбол+»)

Також поєдинок лідерів, результат якого може вплинути на ситуацію у верхівці турнірної таблиці Ліги 1.

Увага, ТВ-ГІД попереджує!

Якщо Ви передивитесь усі ці матчі, то сварки з домашніми Вам не минути. Тому, якщо хочете, щоб борщ готувала Вам дружина, а не Ви самі, то краще оберіть для перегляду 1-2 гри на день, а інший час присвятіть сім‘ї та домашнім справам.

Ohrim для 11×11.com


Related posts

SELECTORNEWS

Об - юрист, мечтатель, оптимист и, может быть, спортивный журналист )

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site