Артем Мілевський переходить з Динамо-2 в Динамо-3
Автор avtor Дата 17.01.2013 в 13:41 | Раздел TabloID, Главное | 2 мнения

Після першого тренування Артема Мілевського у складі ФК “Динамо-2″, куди його перевели на днях, тренер команди Андрій Гусін попросив президента клубу відправити гравця у ФК “Динамо-3″. Про це

розповідає Ігор Суркіс, пише “Динамоманія”.

За словами Гусіна, у нього з Артемом не було жодних конфліктів, Мілевський сам попросився в “Динамо-3″.

Як пояснили футболісти київського футбольного клубу, в Динамо-3, по суті, вільний графік тренувань, оскільки команда грає у напівлюбительській лізі – чемпіонаті київської області.

Артем давно мріяв грати в такій команді, – розповідає друг Мілевського Валерій, – на тренування в якій можна спізнюватися або не приходити взагалі, а на ігри можна приїжджати за п’ять хвилин до стартового свистка, та ще й грати у халаті (сміється).

Нагадаємо, під час святкування Нового Року в одному з клубів Києва Артем Мілевський, у стані афекту, підписав довічний контракт з відомим турецьким виробником халатів “Turk Buharo”. Згідно з умовами контракту, на офіційних заходах Артем повинен носити халат лише цієї торгової марки.

UaReview


Related posts

SELECTORNEWS

Об -

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site