Ярославський виставить Металіст на трансфер???
Автор ohrim Дата 20.12.2012 в 19:25 | Раздел TabloID, Главное | 2 мнения

«Що коїться… Раніше шуби, мотоцикли діставали. Тепер дітей діставати почали.», — побивався безсмертний герой радянського мультсеріалу «Простоквашино» листоноша Пєчкін.

Так і в нашому футболі. Раніше футболістів на трансфер виставляли, а тепер мова йде про футбольні клуби зі стадіонами???

До чого все це?

Цікава новина останніми днями з‘явилася в інтернет-ЗМІ. Нібито пан Олександр Ярославський доручив своїм підлеглим порахувати вартість ФК Металіст. Логічно уявити, що це «бз» недарма. Володарі мільярдів пустих доручень не дають. Тобто, у голові Олександра Владиленовича визріла якась думка з цього приводу.

Подейкують, що приводом до такого кроку стало велике бажання міської влади Харкова прибрати у комунальну власність стадіон «Металіст». На початку грудня власник «третьої футбольної сили» у Прем‘єр-Лізі вже коментував заяви Геннадія Кернеса про приватизацію стадіону. Тоді пан Ярославський і запропонував керманичам Першої столиці «комуналізувати» заразом і клуб, який коштує 48 мільйонів доларів на рік.

Отже, якщо джерела у клубі не брешуть, то з мухи може вийти пристойний елефант. Хоча смішного тут немає нічого. Зовсім. Капець прийде Металісту – до бабки не ходи. А гикатись це буде не тільки харківським уболівальникам, а всьому українському футболу.

Ohrim для 11x11.com


Related posts

SELECTORNEWS

Об - юрист, мечтатель, оптимист и, может быть, спортивный журналист )

Комментарии:
Комментраиев 2
Ваше мнение
  1. вася:

    пес коломы атакует клуб

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site