Як Дніпро голландців обігравав
Автор malevi Дата 20.09.2012 в 14:36 | Раздел Главное, Лига Европы | Мнений 0

 

Нужбо повторимо!!!

Напередодні гри проти ПСВ хотілось згадати, як саме потрібно грати проти   голландського клубу в ЛЄ (Кубку УЄФА). Така приємна сторінка є і в історії дніпропетровського клубу.
В Кубку УЄФА 2004/2005 для Дніпра попались такі опоненти, як Сарагоса, Аустрія, Брюгге та Утрехт. Саме про зустріч з останньою командою піде розмова далі.

Після перемоги над бельгійськім Брюгге на стадіоні Метеор в першому турі групового етапу 3-2 дніпропетровці мали летіти в Нідерланди. Утрехтовці були фаворитами матчу попри поразку від Сарагоси 2-0 в першому турі. Головним козирем бронзових призерів останнього чемпіонату Нідерландів був власний стадіон, класна підтримка. Проте дніпряни не були гідні з цим.

Матч Дніпро розпочав відразу з місця в кар’єр і уже на 7 хвилині Венглинській з передачі Ротаня з гострого кута виходив 1 на 1 проте воротар Утрехта виручив. Проте не довга радість була на Галенгварді – через дві хвилини Руслан відмітився скориставшись геніальною передачею Рикуна.

Неприємний епізод стався в середині першого тайму – автор першого м’яча травмувався і був замінений. Але Дніпро і надалі нав’язував супернику свою гру: Єзерській після подачі зі стандарту пробив вище перекладини, а Венглинській, прорвавшись по флангу не зумів переграти Понка.

Другу половину зустрічі активніше розпочали голландці – класно приклався до м’яча Ван дер Хаар, але Кернозенко виручив. Пізніше Ді Томаззо потрапляє в каркас воріт після удару зі штрафного.

Гра почала набувати нервового характеру, дніпропетровцям потрібно забити другій м’яч, щоб почувати себе більш розкуто. Саме це і зробив Семочко – 2-0 на табло і радість в серцях українських вболівальників. Навіть гол Дугласа на 88 хвилині вже нічого не зміг змінити.

Утрехт – Днепр – 1:2
Утрехт: Понк, Корнелис, ди Томмазо, де Йонг, Дуглас, ван дер Хаар, Танге, Браафхайд (Райкомар, 66), Эль Гаури (Шу-Атьон, 46), Схут (Келлер, 46), Сомерс. Днепр: Кернозенко, Грицай, Езерский, Костышин, Венглинский, Матюхин (Шелаев, 60), Русол, Михайленко, Рыкун, Назаренко (Лисицкий, 86), Ротань (Семочко, 29). Голы: Дуглас, 88 – Ротань, 11; Семочко, 82. Предупреждены: Корнелис, 24; Эль Гаури, 37; Сомерс, 90 – Костышин, 45; Шелаев, 69; Кернозенко, 75.

Підготував Любомир Малевич спеціально для 11na11.com


Related posts

Об -

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>