В Металурзі знов зміни на тренерському містку
Автор magistr Дата 31.08.2012 в 21:58 | Раздел Главное, Украина | Мнений 0

Офіційний сайт запорізького «Металургу» повідомляє про те що дія контракту з головним тренером клубу Сергієм Ковальцем призупинена. До матчу з Арсеналом команду буде готувати Анатолій Заяєв.

Схоже запорізький «Металург» вирішив встановити рекорд з кількості тренерів за сезон. Принаймні за неповні два місяці в Запоріжжі працювали вже четверо. До сезону металургів готував Анатолій Бузнік, але за кілька годин до матчу 1-го туру проти «Зорі» він разом з помічниками та рядом гравців покинув команду. В перших двох турах керував командою Ігор Лучкевич, а напередодні матчу з «Металістом» до керма прийшов Сергій Ковалець. У першому ж своєму матчі він відібрав очки у бронзового призеру останніх років, але в решті матчів очок не здобув. А після перемоги «Говерли» над «Таврією» клуб опустився на останнє місце. Чи піде таканестабільність на користь колективу? Особисто я в цьому сумніваюся.

11×11

 

Об magistr -

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>