Лукаку: Я просто дарма втрачав час
By 11na11 On 15 Авг, 2012 At 12:39 ПП | Categorized As Англия, Европа, Трансфермаркет | With 0 Comments

Нападаючий Ромелу Лукаку, якйи днями відправився в оренду в «Вест Бромвич», поскаржився, що даремно витратив цілий рік своєї кар’єри на «Челсі».

Лукаку був придбаний «синіми» рік тому за 20 мільйонів фунтів. Через високу конкуренцію Ромелу не мав ігрової практики в минулому сезоні і тепер набиратиметься досвіду в скромнішому клубі.

«Я пожертвував цілим роком своєї кар’єри заради них і більше не хотів цього терпіти. Я радий, що рішення було знайдене. Вже в перший день передсезонної підготовки я сказав тренерові, що хочу піти».

«Роберто Ді Маттео відповів, що я повинен думати про «Челсі», і що зараз в команді не так багато нападаючих, як в минулому сезоні. Але прийшов час подумати про себе. Я втомився спостерігати за іншими з лавки запасних. Я провів всього 12 матчів, і навіть коли грав добре, мене відправляли в запас».

«За останній рік я втратив свою спрагу до футболу. Я просто дарма втрачав час. Я дуже радий переходу в «Вест Бромвич» – я почуваю себе, як після звільнення», – цитує  Лукаку The Sun.

Джерело: 11na11.com

About 11na11 -

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>