Футбольний FaceBook: Бекс, Коні, Рак і Шева

Футбольний FaceBook сьогодні порадував мене чотирьма постами. По-перше — стара, хоча і невідома мені фотка Бекса, який демонструє папірець із декларацією «МанСіті намагався і мене якось купити, я післав їх на х..й! Це правда». Або справді рідкісна світлинка, і Бекс на морозі, або жаба))

Гарна фота з Лужжі, де сьогодні був матч туру РусПЛ ЦСКА-Зеніт. У москалів або проблеми з грошима, або їх тупо не пускають, або заколампоцав Зеніт до того, що на чемпіона не приходять люди. Для нас — унікальний був би випадок, а там про це мовчок…

Гарний Рак із Шахтаря з тортиком! Красунчика привітали файні діффчата з днюхою, він весь такий рум’яний, причесаний, у сорочці чистій, словом — парубок ще той! Доєднуюся до greetings!!

Ну і Сергій Островерх дослідив політичний маршрут нашого царя зі Сходу і европського Лицаря Андрія Миколайовича словами:

Отличная карьера. Профессиональный подход к зарабатыванию денег. Все тупо критикуют и осуждают. Но в глубине души завидуют. А Андрюха, выслушивая все упреки и осуждения, словно в старом анекдоте, смущенно встает и вроде как оправдываясь, говорит: «Блин, ребята, мне просто повезло…»
Я бы на его месте поступил точно также, в самую высокооплачиваемую партию (или ФК «Челси»). Чужие деньги считать нехорошо, друзья, а у него жена модель и трое детей. Семью его может нам с Вами обеспечивать? А?! ВОТ!

avtor)))


Related posts

SELECTORNEWS

Об -

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site