Дуглас Коста в Манчестері?!
Автор Дата 09.03.2011 в 15:20 | Раздел Украина | Мнений 0

За повідомленням footballpress.net Дуглас Коста влітку може перейти до — «Манчестер Сіті».Гра молодого півзахисника донецького «Шахтаря» Дугласа Кости не залишилася непоміченою на Туманному Альбіоні.Шейхи з «Манчестер Сіті» зацікавилися 20-річним футболістом і готові придбати його вже цього літа, таким чином перебивши вірогідно пропозицію «МанЮ», які теж цікавились Костою та Вілліаном.Нагадаємо, що в січні 2010 року Дуглас перебрався в Україні з бразильського «Греміо» за шість мільйонів євро.Ця інформація стала приводом поговорити про талановитого бразильця. Дуглас Коста ді Соза (Douglas Costa de Souza)народився 14 вересня 1990 в Бразилії.Свій перший професійний контракт Дуглас підписав із клубом Греміо в 2008 році(при тому,що він є вихованцем цієї школи). Угода була розрахована на 5 років. В своєму дебютному матчі  забив гол, що допоміг його команді переграти «Ботафого» (2:1). З тих пір провідні  європейські клуби  почали слідкувати за грою юного таланта і навіть охрестили його «новим Роналдіньйо.

В 2010 рокі Дуглас Коста перейшов до Шахтаря, а 18 лютого дебютував у складі «гірників» у першому єврокубковому матчі проти лондонського Фулхема, замінивши в середині другого тайму Жадсона.

Свій перший гол за «Шахтар» Дуглас забив у матчі  проти Металіста і загалом навесні 2010-го відзначився у чемпіонаті 5 м’ячами.Коста — віце-чемпіон світу серед молодіних збірних в складі збірної Бразилії.

Я вважаю,що Дуглас,мабуть,самий перспективний гравець нашого чемпіонату,і незважаючи на те,що я вболіваю за Динамо,але селекційна служба доненччан викликає захоплення!


Related posts

SELECTORNEWS

Об -

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site