Бундесліга.Анонс 22 туру.
By On 11 Фев, 2011 At 03:44 ПП | Categorized As Германия, Европа | With 0 Comments

В бундеслізі вже зіграно більшу частину матчів.Чемпіон вже майже відомий,а 22 тур може лише підтвердити це.Але решта питань ще не визначена,хто потрапить в Лігу Чемпіонів,хто вилетить,чи зможе Баварія стати призером?Все це,а також ще багато цікавого в анонсі 22 туру Бундесліги.

Отже,розпочинаємо з матчів лідерів:

12.02.2011 19:30 Кайзерслаутерн” – “Борусія” Д.

Без пяти хвилин чемпіон проти команди що бороться за виживання.Здавалося б,які можуть бути питання,біжи до букмекерів та став на перемогу Борусії.Але не все так просто…по-перше,якщо глянути на історію зустрічей між командами,то переваги Борусії тут майже немає,тим більше,що Кайзерслаутерн грає вдома,команда знаходиться біля зони вильоту(лише 3 очка переваги),і їм перемога просто необхідна.Але ж Борусія зараз теж на ходу,хлопці вже відчувають смак перемоги,тому з кожним матчем все наближаються до чемпіонства.

Тому матч буде цікавий,вартий перегляду(19-30 НТВ+ФУТБОЛ)

Орієнтовні склади:

Кайзерслаутерн: Зиппель, Йессен, Родней, Абель, Петсос, Иличевич, Тифферт, Хоффер, Моравек, Хлоушек, Лакич.

Борусія Д.: Вайденфеллер, Шмельцер, Хуммельс, Ф. Сантана, Блашчиковски, Гетце, Бендер, Шахин, Барриос, Левандовски,  Пишчек.

Прогноз: 1-3

12.02.2011 16:30                                 “Волфсбург Гамбург

Центральний матч туру і,мабуть,самий цікавий(рекомендую до перегляду – 16-30 НТВ+ФУТБОЛ). Перший матч Вольфсбурга під керівництвом нового тренера.Це завжди додає наснаги команді(в перших матчах),хоча зрозуміло,що Літбарськи це лише тимчасова заміна,але всеодно команда буде гарно налаштовано.Відступати вже нікуди,команда з таким складом,з таким бюджетом,якій прогнозували боротьбу за чемпіонство,знаходиться на 12 місці!Гамбург також знаходиться на низькому місці як для такого складу,тому матч обіцяє бути цікавим,хоча,скоріш за все долю матчу вирішить один мяч.Пікантності матчу додає також те,що обидва тренери(і Літбарськи,і Фех) довго в командах не працюватимуть,і між клубами розпочинається боротьба за Ральфа Рангніка.

Орієнтовні склади:

Волфсбург: Бенальо, Пекарик, Фрідріх, Кьяер, Шефер, Полак, Жосуэ, Дежага, Хельмес, Сисеро, Графите

Гамбург: Рост – Демель, Качар, Вестерманн, Аого – Троховски, Зе Роберто – Пітроіпа Элиа  - ван Нистельрой, Бен-Хатира

Прогноз: 1 – 3

12.02.2011 16:30                                           “Баварія Хоффенхайм

На мій погляд,другий ценральний матч туру.І обидва матчі ставлять в один час!В Німеччині  таке рідко трапляється,зазвичай такі матчі розводять по днях.Але від того він не стане менш цікавим. Баварію лихоманить,гри немає,конфлікти в колективі(Робена з Мюллером ще не забули?),конфліктт між тренером та керівництвом…але попри безліч проблем Баварія є Баварія!Відступати вже нікуди,в Лігу вони мусять потрапити.Тому в даному матчі ставлю на мюнхенців,хоча Хоффенхайм вже звикає до нового тренера,і демонструє непогану гру,тому теж варто подивитися цей матч.Але треба вибірати між Волфсбургом та Гамбургом.Я віддаю перевагу матчу Вольфсбурга,надіюся,що не помиляюся,і вже в огляді тура обговоримо,чи правильно я вирішив.

Орієнтовні склади:

Баварія: Крафт, Л. Густаво, Бадштубер, Тимощук, Лам, Мюллер, Оттль, Праньич, Швайнштайгер, Гомес,Клозе

Хоффенхайм: Штарке, Бек, Ворса, Комппер, Ибертсбергер, Сигурдссон, Салихович, Руди, Алаба, Бабел,Ибишевич

Прогноз: 3-1

12.02.2011 16:30 Штуттгарт Нюрберг

Ще один невдаха чемпіонату Штуттгарт приймає на своєму полі твердого середняка. Перемога для Штутгарта є більш необхідною,тому,вважаю,що в цьому матчі не повинно бути нічого непередбачуваного.

Прогноз: 2-1

12.02.2011 16:30                                            “Шальке Фрайбург

На мою думку,Магат є самим сильним тренером Бундесліги,так вважав вже багато років. Але щось в нинішньому сезоні його вчинки не зовсім зрозумілі,спочатку купівля Рауля та Хурадо(при тому що в минулому сезоні молодь заграла просто блискуче при Магатові,в цьому сезоні вони майже не мають шансів),один з найперспективніших вихованців – Холтбі,радує фанатів Майнца,купівля Авелара?!…можливо в Магата проблеми з керівництвом клубу?! Команда повинна боротися за єврокубки.А Фрайбург,навпаки, в нинішньому сезоні приємно дивує!Команді пророкували виліт,а вона знаходиться у верхній частині таблиці.

Прогноз: 0-0

Інші матчі туру:

12.02.2011 16:30 Айнтрахт – Байер (НТВ+ФУТБОЛ 01-50) Прогноз: 0-2

12.02.2011 16:30 Санкт-Паулі – Борусія М. Прогноз: 2-2

13.02.2011 16:30 Кельн – Майнц Прогноз: 1-0

13.02.2011 18:30 Вердер – Ганновер Прогноз: 3-2

22 тур німецької Бундесліги обіцяє бути цікавим,тож насолоджуйтеся грою майстрів шкіряного мяча,а вже в неділю зможемо обговорити самі цікаві моменти в огляді 22 туру

About -

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>