Топ-10 найперспективніших гравців, віком до 24 років

Автор cooleba Дата 01.10.2013 в 19:44 | Раздел Главное, Чтиво | Мнений 0

Топ-10 наперспективніших гравців
Пропоную до вашої уваги, топ-10 найперспективніших, на мою думку, молодих гравців світу. На мій погляд, саме вони є головною надією та окрасою майбутнього світового футболу. Хоча, ці хлопці ще молоді, але деякі з них вже головують у топ клубах Європи. Не дивлячись на їх вік, вони досягли великих висот у футболі.

Отож, перейдемо до огляду :

1. Неймар

 

Нейма́р да Сі́лва Са́нтус Жуніо́р ( народився 5 лютого 1992 року, Бразилія) — бразильський футболіст. Нападник збірної Бразилії та іспанської «Барселони». 9 січня 2012 року отримав нагороду ім.Ференца Пушкаша за найкращий гол, забитий 2011 року.

Неймар вихованець клубу «Сантос» , куди він потратив 1999 року.

2008 року футболіст підписав свій перший професійний контракт із »Сантосом», розрахований до 2014 року, з величезною сумою відступних, які відразу відлякали багатьох потенційних покупців, 40% угоди належить компанії «Гропа Сонда», правда деякі клуби не відступилися, зокрема «Манчестер Юнайтед» і «Реал», але іспанський клуб мав пріоритетне право на купівлю футболіста, оскільки підписав з ним попередній контракт. 7 березня 2009 року Неймар дебютував в основному складі «Сантоса». Через тиждень у матчі з «Можі-Мірін» форвард забив свій перший м’яч в основному складі клубу.

Навесні 2010 року Неймар виграв свій перший трофей на дорослому рівні, ставши чемпіоном штату Сан-Паоло в складі «Сантоса». В матчі 1/16 Кубка Бразилії з клубом «Гуарані» Неймар забив п’ять голів, а його клуб виграв 8:1. Згодом «Сантус» виграв Кубок країни, а Неймар став кращим бомбардиром турніру з 11 голами. Влітку «Сантус» відкинув пропозицію «Вест-Хем», що запропонувала за перехід Неймара 15 млн євро і «Челсі», що запропонувала 20 млн євро за перехід нападника. 20 серпня Неймар, який бажав залишитися в команді, прийняв рішення продовжити контракт з «Сантусом» на 5 років.

У червні Неймар у складі «Сантуса» виграв Кубок Лібертадорес, забивши один із двох м’ячів у фіналі. За це він був названий кращим гравцем турніру.

Влітку 2011 року інтерес до Неймара знову проявив «Челсі», а також туринський «Ювентус», мадридський «Реал» і «Барселона», а потім і «Анжи», який був готовий віддати 45 млн євро за футболіста. Згодом, Неймар зробив дубль у матчі чемпіонату Бразилії з «Фламенго». Пеле, який вважає Неймара кращим футболістом у світі, також був зачарований цим м’ячем.

У серпні 2011 року «Сантос» запропонував Неймару новий контракт, у відповідь на пропозицію «Реала» купити футболіста за 58 млн євро. Того ж року Неймар перепідписав контракт з «Сантусом», за яким футболіст буде отримувати заробітну плату в 6,5 млн євро; сума відступних за покупку футболіста склала за договором 75 млн євро. Після закінчення сезону Неймар був визнаний кращим гравцем чемпіонату країни, кращим гравцем Південної Америки, а також увійшов до числа претендентів на Золотий м’яч ФІФА.

26 травня було підтверджено перехід Неймара в Барселону. Орієнтовна сума трансферу 50 мільйонів євро. У своєму твіттері гравець повідомив, що 27 травня підпише офіційний контракт. Було багато питань щодо цього трансферу, але з часом ми бачимо, що Неймар пристосувався до нового клубу, зігрався з Мессі та на пару творять чудеса.

У своїх виступах за збірну, також демонструє шикарну гру. Проявив себе на «Кубок Конфедерація 2013″ як головна зірка Бразилії, поклавши багато голів супернику та ставши кращим гравцем турніру. Таким чином, довів своїм «хейтерам» , що може грати на рівні з топ командами.

2. Стефан Ель-Шаараві
  
Стефа́н Ель-Шаараві́ (народився 27 жовтня 1992 року, Італія) — італійський футболіст.  Один із найперспективніших гравців «Мілана» та збірної Італії.

Перший професійний котракт підписав у віці 16 років з клубом «Дженоа».  Перший професійний матч відбувся 21 грудня 2008 року проти «К’єво». За весь час проведений в генуї гравець вийшов на поле лише 3 рази. Всі інші його виступи були за молодіжну команду.

Для отримання ігрової практики 27 червня на правах оренди переходить в клуб Падова , яка на той час виступала в Серії Б. Свій перший гол забив у матчі проти Реджини. Протягом сезону появився на полі 29 раз і відзначився 9 голами.

Після вдалого сезону за Падову 25 червня 2011 року перейшов до складу Мілану. На початку сезону отримав травму. Перший виступ за Мілан провів 18 вересня 2011 року у поєдинку з Наполі. Вже в наступному турі у матчі проти Удінезе провів свій перший м’яч за червоно-чорних. Свій перший дубль оформив 26 вересня 2012 року у матчі 5-го туру Серії А проти Кальярі. 3 жовтня у матчі проти Зеніту забив свій перший єврокубковий гол. Забивши його, став наймолодшим гравцем у складі Мілана за всю історії клубу хто відзначався у європейськи турнірах. Протягом першого кола Чемпіонату Італії відзначався високою результативністю . Цікавим є те , що перед початком сезону форвард Мілану та Массімо Амброзіні заклалися на відпустку. В умові йшлося про те , що якщо Стефану вдасться забити сім м’ячів протягом першого кола, то ветеран Мілану оплатить відпустку. 25 лютого забив гол у ворота Інтера, вивівши команду вперед, але цей гол не був переможний, оскільки матч закінчився 1-1. У другому колі чемпіонату не відзначався результативністю , це пов’язують з появою в команді Маріо Балотеллі.

3. Маріо Гетце
 
Ма́ріо Ге́тце (народився 3 червня 1992 року, Німеччина)  — німецький футболіст. Атакувальний півзахисник мюнхенської Баварії та збірної Німеччини.

Першим клубом, з яким підписав контракт молодий гравець була — «Боруссія» (Дортмунд). Дебют футболіста відбувся у матчі 13 туру чемпіонату німеччини проти Майнца 21 листопада .Гревець вийшов на 88′ , матч завершився безгольовою нічиєю 0:0. Наступний матч гравця відбувся 17 січня проти Кельна і завершився з рахунком 3:2. Загалом Гетце на полі провів 41 хвилину , виступивши в 5 матчах.

В цьому сезоні Гетце закріпився в стартовому складі. Вже перший матч чемпіонату проти Баєру 04 гравець починав в основі. Але це не допомогло «джмелям» здобути перемогу. «Боруссія» поступилася на власному полі з рахунком 0:2. Вже в наступному турі Гетце забив свій деб’ютний гол за команду у матчі проти Штутгарта, що привело до перших перемоги в сезоні — 3:1. Брав участь у принциповому рурському дербі проти «Шальке 04″, в якому віддав гольову передачу. Матч завершився перемогою «Боруссії» з рахунком 3:1 Згодом продовжив контракт з клубом до 2014 року. Завдяки голу і гольовій передачі на Лукаса Баріосса у матчі проти тогочасного лідера Майнца «Боруссія» здобула перемогу, і таким чином вийшла на перше місце в чемпіонаті.

Вдала гра гравця протягом усього чемпіонату допомогла «Борусії» виграти срібну салатницю. В чемпіонаті Гетце зіграв в 31 матчі, забив 6 голів і віддав 11 гольових передач.

Гарно зарекомендував себе у Лізі Чемпіонів 2012/13 року. На пару з Ройсом, робили гру команди і практично вивели її до фіналу.

4. Іско
 
Франці́ско Рома́н Аларко́н Суа́рес ( відомий як І́ско; народився 21 квітня 1992 року, Іспанія)  — , іспанський футболіст, півзахисник збірної Іспанії  та клубу «Реал Мадрид».

Іско вихованець кантери «Валенсії». Дебютував у першій команді в матчі на Кубок Іспанії з командою «Логроньєс». Ця гра завершилася перемогою «Валенсії» з рахунком 4:1, Іско відзначився двома забитими м’ячами. Дебют в Ла Лізі відбувся 14 листопада 2010 року, в матчі з «Хетафе», який закінчився перемогою «Валенсії» 2:0. Іско вийшов на заміну на 73 хвилині замість Аріца Адуріс. Півзахисник виступав в основному за резервну команду клубу, в сезоні 2010/11 забивши 15 голів, він допоміг резервістам вийти в третій дивізіон.
У середині липня 2011 р. за 6 000 000 євро молодий футболіст перейшов в «Малагу». 22 вересня 2011 в матчі проти «Барселони», Іско дебютував в новій команді. 21 листопада того ж року в поєдинку проти «Расинга», півзахисник забив свій перший гол за клуб і допоміг «Малазі» перемогти, 1:3.

18 вересня 2012 в дебютному матчі «Малаги» в Лізі чемпіонів проти петербурзького «Зеніту», Іско забив два голи, які допомогли його команді здобути велику перемогу 3:0, а сам футболіст був визнаний кращим гравцем матчу. 29 вересня 2012 в матчі проти «Бетіса», Іско забив гол і допоміг «Малазі» домогтися великої домашньої перемоги, 4:0. 20 жовтня поєдинку проти «Вальядоліда» забив гол і допоміг своїй команді здобути вольову перемогу, 2-1. У середині жовтня з’явилася інформація про те, що в зимове трансферне вікно Іско буде пріоритетною трансферною метою для «Манчестер Сіті», «Ювентуса» і «Барселони». 27 жовтня з’явилася інформація про те, що «Малага» близька до продовження контракту з півзахисником. За новими умовами він отримуватиме 1 500 000 євро на рік, контракт буде діяти до 2018 року. 6 листопада 2012, в поєдинку Ліги чемпіонів проти «Мілана», Елізеу забиває гол з передачі Іско і виводить «Малагу» в 1/8 фіналу змагання, вперше у своїй історії Іско був удостоєний премії «Відкриття року — 2012» від Професійної футбольної ліги Іспанії. Згодом, в матчі проти свого колишнього клубу, «Валенсії», він забив гол наприкінці матчу, завершивши розгром суперника, 4:0.

У кінці 2012 року Іско був удостоєний титулу Golden Boy. 22 грудня о матчі проти мадридського «Реала», гол півзахисника приніс «анчоусам» першу за 29 років домашню перемогу над королівським клубом.

13 березнем 2013 у повторному матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти португальського «Порту», Іско забив гол, який допоміг його команді вперше в історії вийти в 1/4. Після цього, підписав контракт з мадридським Реалом. Гарно вписався в гру нової команди.

В цьому році вперше дебютував за збірну Іспанії.

5. Балотеллі
 
Ма́ріо Барву́а Балоте́ллі ( народився  12 серпня 1990 року, Сицилія) — італійський футболіст ганського походження . Нападник збірної Італії та клубу «Мілан».
У віці 15 років мав невдалий перегляд у Барселоні. Згодом ним зацікавився Інтер і підписав Маріо на правах оренди. Потім викупив права на гравця. 8 листопада 2007 року брав участь в товариському турнірі. Професійний дебют відбувся 16 грудня 2007 року у матчі проти Кальярі. Матч завершився з рахунком 2-0 на користь Інтера. Вже в наступному матчі кубку Італії проти Реджини вийшов у старті і відзначився дублем. Національну увагу отримав після матчу кубку Італії проти Ювентуса. Інтер здобули пермогу з рахунком 3-2 завдяки 2 голам Маріо.

В листопаді 2008 року Маріо став наймолодшим гравцем за історію Інтера , що відзначився в Лізі Чемпіонів . У матчі проти Ювентуса трапився прикрий інцедент. Протягом матчу лунали расиські вигуки у сторну гравців. Сам матч завершився з рахунком 1-1. Єдиной гол за Інтер забив Балотеллі.

Після декількох тижнів переговорів Інтер та МС досягли згоди, щодо переходу форварда до складу останніх. 12 серпня було офіційно оголошено про трансфер. Його сума склала 22 мільйони €. Балотелі обмінявся номером з одноклубником, щоб міг продовжувати носити форму з №45. Перший матч був у рамках Ліги Європи. Гравець вийшов на заміну у поєдинку проти Тімішоари. Дебют у чемпіонаті відбувся у матчі проти Арсеналу. Манчестер зазнав нищівної поразки 0-3. У матчі проти Вест-Броміч відзничився дублем та червоною карткою. 31 грудня отримав приз Golden Boy, як найкращий молодий гравець Європи. 28 грудня оформив свій перший в кар’єрі хет-трик у матчі проти Астон Віли. Незважаючи на успішний сезон у гравця були проблеми з дисципліною, і в результаті цього клуб вдавався до різних санкцій.

29 січня 2013 року було влаштовано перехід форварда за 20 мільйонів євро на строк 4 з половиною роки в Мілан. 31 січня було офіційно організовано трансфер. Гравець , як і в Інтері та Ман Сіті отримав футболку з 45 номером.

3 лютого 2013 року відбувся дебют у складі Мілану у матчі проти Удінезе, в якому нападнику вдалося відзначитися дублем і таким чином Мілан здобув перемогу 2-1. Загалом в перших шести матчах за Мілан гравець забив 7 голів, таким чином йому вдалося повторити рекорд українця Андрія Шевченко. В цьому сезоні Маріо відзначився високою результативністю , загальний коефіцієнт забитих м’ячів за матч склав 0.923 .

6. Оскар

О́скар дос Са́нтос Ембо́аба Жуніор ( народився  9 вересня 1991 року, Бразилія) — бразильський футболіст, гравець збірної Бразилії та клубу «Челсі».

Вихованець футбольної школи клубу «Сан-Паулу».

Дорослу футбольну кар’єру розпочав 2009 року в основній команді того ж клубу, в якій провів один рік, взявши участь у 11 матчах чемпіонату.

До складу «Інтернасьйонала» приєднався 17 липня 2010 року на правах вільного агента. Відіграв за команду36 матчів в національному чемпіонаті.

Літом 2012 року футболістом цікавилася Барселона. У клубі його зрівнюють з Ін’єстою і бачать у ньому заміну важливому гравцеві команди.

25 липня 2012 року Оскар підписав п’ятирічний контракт з «Челсі». Сума трансфера склала 25 мільйонів фунтів.

Протягом 2009-2011 років залучався до складу молодіжної збірної Бразилії. Крім того, у фіналі молодіжного чемпіонату світу проти Португалії Оскар зробив хет-трик і приніс своїй команді перемогу з рахунком 3:2. Завдяки цьому бразилець став першим гравцем, що забив три голи у фіналі за весь час розіграшів турніру.

Всього на молодіжному рівні Оскар зіграв у 16 офіційних матчах, забив 3 голи.

2012 року захищав кольори олімпійської збірної Бразилії на Олімпійських іграх 2012 у Лондоні.

7. Азар
 
Еде́н Аза́р ( народився 7 січня 1991 року, Бельгія)  — бельгійський футболіст. Атакувальний півзахисник англійського «Челсі» та збірної Бельгії.

Вихованець футбольного клубу «Ліль».

4 червня 2012 року Азар пройшов медогляд та узгодив умови особистого контракту з клубом Челсі . Сума склала близько 40 мільйонів євро. Цей трансфер увійшов у топ 10 (за вартістю) у чемпіонаті Англії. Гравець отримав № 17.

12 серпня 2012 року відбувся дибют за нову команду у матчі за Суперкубок Англії проти Ман Сіті . В чемпіонаті гравець вже з першого матчу вийшов в основі проти Вігану . Бельгієць відзначився гольвим пасом та заробленим пенальті. В наступному турі відкрив лік своїм забитим м’ячам, реалізувавши пенальті у матчі проти Ньюкаслу. Зробив дебют у Лізі Чемпіонів в матчі проти Ювентусу. Авторитетна англійська газета Гардіан поставила його на 58 місце найкращих футболістів.

21 лютого вийшов на заміну матчу 1/16 фіналу ЛЄ проти Спарти і забив гол, що вивів його команду в наступний раунд. Забив гол у ворота МЮ у матчі кубку . Цей гол дозволив зрівняти рахунок 2-2 , а отже за регламентом має бути перегравання. Загалом Азар забив 13 голів і віддав 26 гольових передач у всіх матчах сезону. 23 січня трапився прикрий інцедент . У матчі кубку проти Свонсі вдарив ногою болл боя. Гравець це пояснив тим, що той затримував час, не віддаючи м’яча. Потім були взаїмні вибачення. Гравцю було не уникнути санкцій, тому федерація дисувіліфікувала його на декілька матчів. Повернувся у матчі проти Вігану і зразу відзначився.

8. Ремзі
 
А́арон Джеймс Ре́мзі ( народився 26 грудня 1990 року, Уельс) -  ввалійський футболіст. Півзахисник збірної Уельсу та англійського «Арсеналу».

Вихованець клубу «Кардіфф Сіті».  Підписав перший професіональний контракт у 2007 році. За свій перший сезон Ремзі провів 22 матча.

10 червня 2010 року Ремзі підписав контракт з Арсеналом. Досить легко влився в гру нової команди. Але 27 лютого 2010 року отримав тяжку травму — відкритий перелом ноги. Після цього провів пів року в лікарні, але згодом приступив до тренувань.

Сезон 2013/14 Аарон почав, знаходячись у прекрасній формі. До 29 вересня він забив 8 голів в 9 матчах. Крім того, в перших п’яти матчах чемпионату він, здійснив 26 успішних відборів, що було найвищим показником серед всіх гравців Прем’єр-Ліги.

9. Тьяго Алькантара
 
Тья́го Алька́нтара ( народився 11 квітня 1991 року, Іспанія) - іспанський футболіст, півзахисник збірної Іспанії та мюнхенської Баварії. Його батько, Мазінью — чемпіон чемпіонату світу 1994 у складі збірної Бразилії, а брат, Рафа Алькантара — гравець клубу «Барселона».

Вихованець футбольної школи клубу «Барселона».

У дорослому футболі дебютував 2007 року виступами за клуб Барселона-Б, а наступного року, продовжуючи виступи за фарм-клуб, став залучатись і до матчів основної команди.

17 січня 2011 року каталонський клуб оголосив про те, що Тьяго з сезону 2011/12 буде грати лише у першій команді. Влітку того ж року, гравець продовжив контракт з клубом до 2015 року. У 2013 Тьяго перейшов до Баварії.
2007 року дебютував у складі юнацької збірної Іспанії, взяв участь у 21 іграх на юнацькому рівні, відзначившись 10 забитими голами.

З 2010 року залучається до складу молодіжної збірної Іспанії, з якою став чемпіоном Європи 2011 року. Всього за «молодіжку» зіграв у 14 офіційних матчах, забивши 2 голи.

10 серпня 2011 року дебютував в офіційних матчах у складі національної збірної Іспанії матчем проти Італії. Наразі провів у формі головної команди країни 3 матчі.

У 2013 став чемпіоном Європи у складі команди Іспанія U-21, ставши найкращим гравцем фіналу, оформивши хет-трик.

10. Варан
 
Рафаель Варан ( народився 25 квітня 1993 року, Франція) — французький футболіст, захисник клубу «Реал Мадрид».

Насамперед відомий виступами за клуби Ланс та Реал, а також молодіжну збірну Франції.
Вихованець юнацьких команд футбольних клубів «Ланс» та «Еллєм».

У дорослому футболі дебютував 2010 року виступами за Ланс, в якому провів один сезон, взявши участь у 23 матчах чемпіонату. Більшість часу, проведеного у складі «Ланса», був основним гравцем захисту команди.

До складу клубу «Реал» приєднався 2011 року. Наразі все ще продовжує грати за королівський клуб. Забивав у двох підряд ‘ель-класіко’. Гарно зарекомендував себе у сезоні 2012/13 року. Де грав просто блискуче в обороні.
2010 року дебютував у складі юнацької збірної Франції, взяв участь у 2 іграх на юнацькому рівні, відзначившись 1 забитим голом.

З 2011 року залучався до складу молодіжної збірної Франції. Наразі за молодіжному рівні зіграв у 9 офіційних матчах та забив 1 гол.

Олександр Кулеба, для 11na11.com

�обави�� �екламное об��вление


Related posts

Loading...

Об -

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


купить диплом университета купить аттестат купить диплом магистра купить диплом в москве https://gosznac-diploma.com/ купить диплом автомеханика купить аттестат https://russian-diplom.com купить медицинский диплом с занесением в реестр купить диплом о среднем специальном https://diplomansy.com диплом купить с занесением в реестр москва купить диплом в москве купить диплом о среднем специальном купить медицинский диплом с занесением в реестр купить диплом специалиста https://diploms-asx.com купить диплом с реестром цена москва купить аттестат за 11 класс http://free-diplommi.com купить диплом пту с занесением в реестр купить диплом о высшем образовании http://diplomrussian.com купить диплом с занесен ем в реестр купить диплом техникума купить диплом магистра купить диплом колледжа с занесением в реестр купить диплом вуза купить свидетельство о рождении купить медицинский диплом с занесением в реестр купить диплом колледжа https://rudiplomisty24.com/ купить диплом с занесением в реестр купить диплом фармацевта https://russiany-diploman.com/ купить диплом техникума с занесением в реестр купить диплом техникума https://diplomsy-landsy24.ru/ купить диплом с реестром цена москва купить диплом института купить аттестат за 9 класс купить диплом с внесением в реестр купить диплом в москве https://diplomy-grup24.com/ купить диплом высшем образовании занесением реестр купить диплом нового образца купить диплом в СПБ купить диплом с занесением в реестр цена купить диплом ссср https://diplomansy.com/attestat-za-9-klassкупить диплом пту с занесением в реестр купить диплом вуза купить диплом в екатеринбурге купить диплом техникума с занесением в реестр где купить диплом где можно купить диплом о высшем образовании купить диплом о высшем образовании реестр купить диплом бакалавра купить свидетельство о браке купить диплом техникума с занесением в реестр купить свидетельство о рожденииhttps://education-ua.com купить медицинский диплом с занесением в реестр купить аттестат за 9 класс https://diplomiki.com купить диплом с реестром
купить диплом кандидата наук
https://okdiplom.com/
купить диплом фармацевта
https://nsk-diplom.com/
купить аттестат за 11 класс
https://ry-diplom.com/
купить диплом бакалавра
https://diploms-vuza.com/
купить диплом университета
https://diplom-bez-problem.com/
купить диплом бакалавра
https://kazdiplomas.com/
купить диплом техникума
https://diplomoz-197.com/
купить диплом о среднем специальном
https://kupit-diplomyz24.com/
купить диплом фармацевта
https://prodiplome.com/
купить диплом в москве
https://diplom5.com/
купить свидетельство о рождении
https://10000diplomov.ru/
купить диплом в москве
https://1magistr.ru/
купить диплом врача
https://diplom-insti.ru/
где купить диплом
https://kdiplom.ru/
купить свидетельство о браке
https://diplom45.ru/
купить диплом в москве
https://diplom-zakaz.ru/
купить диплом колледжа
https://peoplediplom.ru/
купить диплом о среднем специальном
https://diplom-profi.ru/
купить диплом вуза
https://bisness-diplom.ru/
где купить диплом
https://kupite-diplom0024.ru/
купить диплом о среднем специальном
купить свидетельство о браке
https://ru-diplomirovans.com/
купить диплом университета
https://ru-diplomirovana.com/
купить диплом о среднем специальном
https://lands-diplomx.com/
купить диплом института
https://lands-diplomix.com/
купить диплом университета
https://diplomx-grups.com/
купить диплом университета
https://originality-diplomx.com/
купить диплом техникума
https://diplomix-grupp.com/
купить диплом техникума
купить диплом в москве
https://rudiplomirovany.com
купить диплом кандидата наук
https://premialnie-diploms.com
купить диплом автомеханика
https://diplomans-doc.com
купить диплом бакалавра
https://russiany-diplom.com
купить диплом о среднем специальном
https://diplomy-gruppa.com
купить диплом института
https://rudiplomis.com
купить диплом техникума
https://rudiplomisty.com/
купить диплом
https://lands-diploms.com
купить диплом в москве
купить диплом специалиста
https://originality-diplomiki.com
купить диплом нового образца
https://russdiplomag.com
купить диплом института
https://rudiplomisty.com
купить диплом
https://premialnie-diplomany.com
купить диплом автомеханика
https://frees-diplom.com
купить диплом университета
https://gosznac-diplomy.com
купить свидетельство о браке
https://diploms-originalniy.com
купить диплом
https://lands-diploms.com
купить аттестат за 9 класс
http://diploman-spb24.com
купить диплом техникума
http://kazdiplom.com
где купить диплом
http://volga-diplomy.com
купить диплом нового образца
https://originality-diploman.com
где купить диплом
купить диплом
https://originality-diplomx24.com
купить диплом техникума
https://originality-diploms24.com
купить диплом института
https://originality-diploma24.com
купить диплом вуза
https://originality-diploman24.com
купить дипломы о высшем
https://originality-diplomans24.com
купить диплом врача
https://originality-diplomik24.com
купить диплом ссср
https://originality-diplomix24.com
купить аттестат за 9 класс
https://originality-diplomas24.com
купить диплом университета
https://originality-diplomiks24.com
купить аттестат
https://originality-diplomiki24.com
купить диплом врача
купить диплом автомеханика
https://ru-diplomirovan.com
купить аттестат
www.ru-diplomirovany.com
купить диплом автомеханика
www.ru-diplomirovanay.com
купить диплом о среднем специальном
http://www.ru-diplomirovannie.com
купить диплом о высшем образовании
http://www.rudiplomir.com
купить диплом бакалавра
rudiplomirs.com
где купить диплом
www.rudiplomira.com
купить свидетельство о браке
rudiplomiry.com
где купить диплом
https://rudiplomiru.com
купить свидетельство о рождении
https://ab-diplom24.ru
купить диплом о среднем образовании
www.diplomexpress24.ru
купить диплом в москве
купить диплом вуза
premialnie-diploms24.com
купить диплом института
https://premialnie-diplomy24.com
купить диплом автомеханика
https://premialnie-diplomas24.com
купить диплом бакалавра
www.premialnie-diploman24.com
купить диплом магистра
https://premialnie-diplomx24.com
купить диплом специалиста
https://premialnie-diplomix24.com
купить диплом техникума
www.premialnie-diplomik24.com
купить диплом фармацевта
www.premialnie-diplomans24.com
купить диплом врача
http://www.originality-diplomix.com
купить диплом института
www.russiany-diplomx.com
купить диплом института
www.russiany-diplomix.com
где купить диплом
www.premialnie-diplomx.com
где купить диплом
www.premialnie-diplomix.com
купить диплом автомеханика
diplomx-asx.com
купить диплом о высшем образовании
http://www.diplomix-asx.com сколько стоит купить аттестат за 9 класс
купить диплом вуза
http://diplomsagroups.com/kupit-attestat-shkoly/za-11-klass.html
купить диплом фармацевта
https://premialnie-diplomansy.com/купить-диплом-о-среднем-образовании/
купить диплом вуза
https://premialnie-diplomansy.com/купить-диплом-москва/
купить диплом фармацевта
купить диплом института
купить диплом специалиста
https://premialnie-diplomansy.com/купить-диплом-с-занесением-в-реестр/
купить диплом бакалавра
https://russiany-diplomans.com/attestat-9-klassov
купить дипломы о высшем
https://russiany-diplomans.com/attestat-za-11-klass
купить аттестат за 9 класс
https://russiany-diplomans.com/diplom-magistra
купить диплом врача
https://russiany-diplomans.com/srednee-spetsialnoe-obrazovanie
купить диплом университета
http://lands-diploms.com/attestat-11-klassov.html http://lands-diploms.com/specialnosti/yurist.html http://lands-diploms.com/goroda/novosibirsk.html http://lands-diploms.com/goroda/omsk.html http://lands-diploms.com/goroda/tula.html
купить аттестат
http://aurus-diploms.com/diplom-tekhnikuma.html http://aurus-diploms.com/obrazovanie/kupit-diplom-s-zaneseniem-v-reestr.html http://aurus-diploms.com/diplom-magistra.html http://aurus-diploms.com/geography/kupit-diplom-v-ekaterinburge.html
купить диплом в москве
http://rudiplomisty24.com/аттестат-любой-школы-россии-с-2001-года http://rudiplomisty24.com/диплом-специалиста-российского-вуза rudiplomisty24.com/купить-диплом-пермь www.rudiplomisty24.com/купить-диплом-новосибирск
купить диплом кандидата наук
www.frees-diplom.com/kupit-attestat/attestat-11-klassov https://frees-diplom.com/kupit-diplom-farmacevta www.frees-diplom.com/sanktpeterburg www.frees-diplom.com/bryansk
купить диплом вуза
www.gosznac-diplomy.com/diplom-bakalavra gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-v-rostove-na-donu https://gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-v-kazani
купить диплом