Сергій РИБАЛКА: Я не бачу, що потрібен киянам
Автор vladislavskiy Дата 05.05.2014 в 17:12 | Раздел Интервью | 1 мнение

Проблеми київського «Динамо» дивують й досі. Як виявилося, вони не просто не можуть виховати цінного гравця, а не можуть його втримати. Дивно й годі. Талановитий українець Сергій Рибалка, який тільки-но повернувся з чеської оренди, сам каже, що розуміє ставлення киян до себе. Зараз він «Динамо» не потрібен – це факт, а по орендам їздити він більше не збирається. Ось так український чемпіонат втрачає перспективних виконавців з українським паспортом. Ось, що з цього приводу сказав сам Сергій:

- У міжсезоння я повернувся в київський клуб. Майже не тренувався і грав тільки два дні за «Динамо-2″. Потім мені несподівано повідомляють, що я вирушаю в «Рубін». Після прибуття в російський клуб, я зрозумів, що мене там зовсім не чекали. Головний тренер команди сам другий день на своїй посаді. Мені навіть тренуватися не давали. Бувало таке, що вся команда робить вправи, а тренер мені каже, щоб я пішов м’яч понабивав. Більше так на перегляд я їздити не збираюся.

- Ходили ще чутки про зацікавленість «Вікторії»…

- Коли я перебував з «Рубіном» в Туреччині, чеський клуб проживав поруч. Я знав про їх зацікавленість, тому зателефонував Ігорю Михайловичу і виявив бажання потренуватися з «Вікторією» поки ведуться переговори. Так і зробили. Мені там навіть клубну екіпіровку видали. Але щось не склалося, і я вирушив у Київ.

- Від українських клубів пропозиції в зимове міжсезоння були?

- Якщо чесно, мені не хотілося повертатися в Україну. Звичайно, були пропозиції від клубів, які знаходяться внизу турнірної таблиці. Не хочу нікого образити, але я не бачу сенсу грати в таких клубах.

- А якщо тобі запропонують місце в складі київського «Динамо»?

- Оскільки я належу «Динамо», якщо мені запропонують місце у складі — я повернуся. Але я не бачу, що потрібен киянам. Постійно ходити в оренду — теж немає сенсу. Я дуже сподіваюся, що влітку ситуація вирішиться якнайкраще, — наводить слова Рибалки footballtransfer.com.ua


Related posts

Loading...

Об -

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site